Jump to content

Jaký výfuk na Fel. Combi?

Gerrik
 Share

Recommended Posts

Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej?

kup bosall,mají ho v každé dobré mototechne,tak 600 peněz

Trochu jsem koukal na netu, právě Bosal moc lidi nedoporučuje. Co člověk to názor :) Lehce si mi to zavařil :help:

Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej?

kup bosall,mají ho v každé dobré mototechne,tak 600 peněz

Trochu jsem koukal na netu, právě Bosal moc lidi nedoporučuje. Co člověk to názor :) Lehce si mi to zavařil :help:

To já v praci davám jen bosall,4roky vydrzí,ale mám zkusenost jen na svých autech

Ti povim ze mel jsem sportovni a ten sem prodal a dal tam Tyll a muzu ric ze po pul roce jezdeni uz rezne a byl novej. a mam ho od kvetna... takze pres zimu jeste nejel... je to divny ale treba ted se mi sesypal stredni dil s tlumicem a vydrzel 10 let je puvodni original a myslim si ze kdybych tam dal novej original skoda tak tak dlouho nevydrzi tak nevim nevim... ja se chystem ze koupim koncovej dil zase sportovni s homologaci a vydrzi....