TomášT Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Pote by ti byla H3 na ho*no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomášT Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Jasně.Takže "LX" "Clasic" si škrtám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupi Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 unika mi smysl tohohle tematu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomášT Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 unika mi smysl tohohle tematu... zkus si dát k večeři trochu vtipné kaše-třeba se to spraví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts