Přejít na obsah

MaxiDOT


kvak

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jo to jsi mi vlastně říkal a ten novější umí zobrazit ikonku zapnutého tempomatu myslím... Škoda že tam nejde ten stagging (nebo jak se tomu protočení ručiček říká) a trvalé podsvícení budíků o které bych asi nejvíce stál, občas v polostínu by se to hodilo kdy jeste nezapne senzor potkávací světla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mám  ty novější  budiky, kontrolka tempomatu mi svítí, vim že to jsou nepotřebné věci, ale líbí se mi to, a právě někdo na sbazaru prodával budíky jako mám já a měl tam nastavený Welcome a trvaly svícení pouze ručiček, je to štít co se dávaldo před  FL od r. 2008

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám OCT II 2009 prosinec s 1.6 TDi budíky funkční, ale nemám možnost zobrazovat teplotu oleje, ani v nastavení nelze vybrat. Je to tím že prostě ten ročník ještě neuměl odečítat teplotu oleje, nebo je to vyplé v SW ? Jak to případně aktivovat ? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Neda se to vycist z navodu? MaxiDOT umi navic zobrazovat info z navigace/radia/handsfree a nastavovat ruzne veci (napr. komfortni blikani, CH/LH, automaticke zamykani auta pri rozjeti, automaticke zavirani oken pri desti, varovani pri prekroceni maximalni povolene rychlosti pneu). Zalezi na vybave... Ale napsal jsem to jen tak nejak z hlavy. Treba to nekdo upresni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...