Gerrik Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Jak se mění palivový filtr, je to ta černá nádoba u leveho podběhu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 (edited) palivový filtr je pod autem před zadní nápravou, to co popisuješ je uhlík na ten nesahej. Edited November 28, 2006 by johan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikano1 Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mausek Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Přesně tak, nejlepší je to odpojit na čerpadle a vyndat to i s tou hadičkou a pak to obráceně namontovat. Je tam zatraceně málo místa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel55 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Proč to tak komplikujete . Sundám hadičku která vede k potrubí a pak druhou a je filtr venku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts