JasteR Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 (edited) ....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem.... Edited October 19, 2007 by JasteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kutil_Tim Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 chybi tam kolonka chystam se na to co nejdrive ja jsem to chtel prezout dneska jenze se nedostanu do garaze s autem a venku prselo tak se mi to moc nechtelo delat na ulici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 ....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem.... koukám máme všichni času dost když ono to té octěnce s těma alu tááááááák sluší!!!!!!!!!! ale zítra na to asi vletím pokud bude příznivější teplota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maros Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ja uz prezul minulou sobotu tj.13.10. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Kurna dnes tu zase chumelilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 ....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem.... koukám máme všichni času dost když ono to té octěnce s těma alu tááááááák sluší!!!!!!!!!! ale zítra na to asi vletím pokud bude příznivější teplota! RE: no mam na zimu 16" alu, (musim kuli brzdam), ale porad si myslim ze je brzo, vzdy sem menil az v listopadu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kutil_Tim Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 nezaomente ze zima zacne driv tak jak leto je to vsechno posunute, nedivil bych se kdyby na vanoceno bylo teplo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtko5 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Tak to je dnes ráno 8,20hod. Okolí Olomouce asi přezuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Tak to u nás je cca 3cm sněhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtko5 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Tak to je zima asi tady co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Pardubice slunečno a krásně teplo No uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romariooo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Nejvyšší čas vyměnit botičky...to zase bude pohodlné ježdění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Nejvyšší čas vyměnit botičky...to zase bude pohodlné ježdění Vždy přezouvám až začne padat první sníh. A to tady u nás nějakou dobu nehrozí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitaP Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Včera odpoledne jsem přezul a nedá se na to koukat, ale co už... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirdas Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Po včerejším sněžení už jsem hned objednal gumy,nečekal jsem ,že to bude tak brzo ale než si rozbít hubu,tak radši přezuju dřív Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romariooo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Včera odpoledne jsem přezul a nedá se na to koukat, ale co už... Hmmm...mám podobné pocity...ještě že mám černou barvu která s těma černýma diskama tak nějak zapadne...ale neřešim v zimě krásu ale funkčnost.Ze 17 na 15 to je citelný rozdil na pohodlnou jizdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 eště neé počkám na zimu a trochu sněhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romariooo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 eště neépočkám na zimu a trochu sněhu Ale snad nejde jen o snih,ne?Prej stači když ti klesnou teploty pod 7 stupnu a ta letni pneu nemá takovou přilnavost jako ta zimní.A dalši věc je asi ta že ji tim ničiš,ne?Aspon to je všude napsany.Tak já nevím! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dick Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Vysočina ráno 3 cm sněhu, kupodivu na i na silnici 1 třídy 1 cm sračky. Přezuto mám plechovku před bytovku, Octule je v garáži ta má čas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterer Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Teď už to počasí může kdykoli člověka zaskočit, ale přezuto nemám. Furt se mi nechtělo a teď to budu dělat když leze za nehty Nějaké foto a to je již odtátá více jak polovina sněhu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seky Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Já už přezul dnes.Jsem z Hradce Králové a včera tady odpoledne chumelilo.Teploty už jsou opravdu na zimní pneu. Taky se mi moc nechtělo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtko5 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Tak přezuto. Liťáky umytý navoskovaný a zazimovaný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi-rek1,8T Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Zimní kola mám od včera, dnes ráno jsem kouknul z okna a venku troška sněhu a teplota na -1 . Myslím že už to bude aktuálni, loni skoro zima nebyla, tak uvidíme co nastane letos ! Mi-rek1,8T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romariooo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Já už přezul dnes.Jsem z Hradce Králové a včera tady odpoledne chumelilo.Teploty už jsou opravdu na zimní pneu.Taky se mi moc nechtělo. Zdravím Hradečáka.Včera chumelilo asi jen deset minut na Slezském předm.ale opravdu je lepší být připravený na zimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Já ještě ne-e a ani se na to nechystám tady je ještě docela teplo a dneska je venku krásně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts