Jump to content

Sněhové řetězy na OI

Martan
 Share

Recommended Posts

PEWAG maji perfektni retezy ,rychla montaz pomoci samodotahovacích kladek,ceny kolem 2500-4000kc nebo ted zacal delat retezy i THULE a podle katalogu ktery nam prinesly a na ukazku i jeden retez vypadaji hodne good (a bude i kvalita stejne jako u boxu ) odkud si ,novinky zacneme naskladnovat nekdy na zacatku listopadu ale pres internet dodani kolem 2-3 dnu

Doporucit ti mohu tyto opravdu skvela volba a nikdy nezklamaly http://www.retezypewag.cz/sportmatik-smx.php

A cena je priblizene pri rozmeru kola 15" 195/65 vychazeji na 3800KC.

Ale je jich vice http://www.retezypewag.cz/index.php

Nabidku od thule v pondeli oskenuji a pridam ji sem i pro ostatni na svych strankach to jeste nemaji.

Jinak jsme v Ostrave nebo Frydland n. Ostravici

Vypada to dost zajimave. A kdo nasazoval v zime klasicke retezy tak mne to asi potvrdi. Je to strasny kdyz je teplota pod nulou a matlat se ve snehu 10min s retezema. Zajimalo by me jestli je nekdo ma a jake ma zkusenosti. Diky moc

http://www.pneumatiky.cz/snehove-retezy-sp...pcm-s-adapterem

Ty chces davat 13000 za retezy ??? Jako je to na tobe ale moc se jich neprodava jinak montaz behem par sekund nasazeno.Jenom maji malou nebvyhodu.Kdyz zapadne a chtel by si vyjet pomoci retezu tak se nedaji namontovat.Na kolo se nasunou pri pojezdu +- 2 metry.

PEWAG maji perfektni retezy ,rychla montaz pomoci samodotahovacích kladek,ceny kolem 2500-4000kc nebo ted zacal delat retezy i THULE a podle katalogu ktery nam prinesly a na ukazku i jeden retez vypadaji hodne good (a bude i kvalita stejne jako u boxu ) odkud si ,novinky zacneme naskladnovat nekdy na zacatku listopadu ale pres internet dodani kolem 2-3 dnu

Doporucit ti mohu tyto opravdu skvela volba a nikdy nezklamaly http://www.retezypewag.cz/sportmatik-smx.php

A cena je priblizene pri rozmeru kola 15" 195/65 vychazeji na 3800KC.

Ale je jich vice http://www.retezypewag.cz/index.php

Nabidku od thule v pondeli oskenuji a pridam ji sem i pro ostatni na svych strankach to jeste nemaji.

Jinak jsme v Ostrave nebo Frydland n. Ostravici

Jo a zapomel jsem dat stranky

Pro Ostravu www.thule-ostrava.cz

a pro Frydland n. Ostravici www.automotoprikryl.cz

Globus cena 350 spokojenost. Jen to chce trochu cviku při nasazování. Jde o to jak často je budeš používat. Jen občas tak bych neřešil nějaký drahý - můj případ, parkrát na hory za zimu

No drahy zase pri zaberu ti mohou ty levnejsi prasknout a take je rozdil ve vedení retezu jestli sipka a jaky uhel.

Ale je to jen na vas jake si kdo vybere. A jak pises jak casto to pouzivas a jak se stim chces namahat pri montazi

mám z hypernovy asi za 500 a plná spokojenost

měl jsem je i na feldě několik a dost používaný a jen jsou rezatý, ale zreznou všechny když je po použití hodíš do kufru

zatím mě nikde nenechaly, takže mi pžíjde zbytečný dát víc jak 1000,-

měl jsem je i na feldě několik a dost používaný a jen jsou rezatý, ale zreznou všechny když je po použití hodíš do kufru

Souhlasím, loni v Alpách jsu nasazoval řetězy z Tesca (500,-) a úplně v pohodě :palec2:

Jsou místa, kam se prostě bez řetězů nevyškrábete, a tady bych chtěl jen dodat,

že je třeba si to zkusit alespoň jednou v garáži, za tepla, aby byl jasný systém.

Když to pak děláte na sněhu, nejen že mrznou pacinky, ale také řešit, jak a co kam

přijde, je pozdě, zdržuje a je k naštvání...

Navíc: vše to musí na kole sedět, už tu někdo psal, že uvolněné řetězy rozšlehaly

brzdovou trubičku (!) S řetězy se také jezdí max 60 km/hod.

Souhlasím, loni v Alpách jsu nasazoval řetězy z Tesca (500,-) a úplně v pohodě :palec2:

Jsou místa, kam se prostě bez řetězů nevyškrábete, a tady bych chtěl jen dodat,

že je třeba si to zkusit alespoň jednou v garáži, za tepla, aby byl jasný systém.

Když to pak děláte na sněhu, nejen že mrznou pacinky, ale také řešit, jak a co kam

přijde, je pozdě, zdržuje a je k naštvání...

Navíc: vše to musí na kole sedět, už tu někdo psal, že uvolněné řetězy rozšlehaly

brzdovou trubičku (!) S řetězy se také jezdí max 60 km/hod.

Ano pro vas technictejsi ale jsou lide kteri s montazi retezu s tesca maji takove problemy ze si radeji priplati a maji pri montazi jednoduchou praci.A dat za retezy 4000 kc a mit pohodu tak za ty 4 roky se to vyplatí

no nevím, myslím, že na klasických řetězech není nic těžkýho je nasadit, stačí si to jednou zkusit v garáži

a když už je člověk fakt pako, tak nenasadí ani drahej řetěz

Vis zase jsou tam samodotahovaci kladky takze nemusis porat vystupovat a dotahovat

Taky při výběru koukejte, jaký profil má řetěz, buď je kulatý nebo 4 hraný, ten 4hraný lépe drží a taky je logicky dražší, máme na tereňáku jedny kulaty a druhý 4 hraný, jednou jsme je zkusili prohodit a bylo to znát, auto se chovalo úplně jinak, ty 4 hrané se lépe zařezávají do ledu, takže ty míváme na předku a kulatý na zadku.

A jak už tu říkal kadlec, tak neni nad to si vyzkoušet nasazení řetězů na "sucho", za zimu vídám hodně lidí, co to dělají poprvé v živodě a tím, jak je dávají až na poslední chvíli / kam se vyškrávou, tak docela komplikujou okolní dopravu. Tak až si koupíte někde řetězy, tak né jen pochválit krabici, ale zkusit si je na třeba sundanym kole.

sněhu zdar :palec2:

Taky při výběru koukejte, jaký profil má řetěz, buď je kulatý nebo 4 hraný, ten 4hraný lépe drží a taky je logicky dražší, máme na tereňáku jedny kulaty a druhý 4 hraný, jednou jsme je zkusili prohodit a bylo to znát, auto se chovalo úplně jinak, ty 4 hrané se lépe zařezávají do ledu, takže ty míváme na předku a kulatý na zadku.

A jak už tu říkal kadlec, tak neni nad to si vyzkoušet nasazení řetězů na "sucho", za zimu vídám hodně lidí, co to dělají poprvé v živodě a tím, jak je dávají až na poslední chvíli / kam se vyškrávou, tak docela komplikujou okolní dopravu. Tak až si koupíte někde řetězy, tak né jen pochválit krabici, ale zkusit si je na třeba sundanym kole.

sněhu zdar :palec2:

No my nechavame zakazniky je primo vyzkouset na vystavenych modelech,ktere mame na sklade.Jeste si davejte pozor ,kdo ma snizeny podvozek at si kupuje ty uzzsi 9mm a primo na auta s malym prostorem v podbezích.Jinak to dela neplechu hlavne v penezence.