Přejít na obsah

dotaz na jiny tip sani 1,6 74kw


radyysek

Doporučené příspěvky

mam dotaz: existuje na oct. 1,6 74kw sani "trumpetky" se 4 skrticima klapkama???? pokud ano na kolik by to vyslo??? ale co potom s vahou vzduchu??? u skody 120 je pro tento ucel ....dva dvojte karburatory weber. je neco takove mozne u octavky 1,6??? dik za odpovedi.

Jestli ten motor nechceš pro závodní účely, tak na takovouhle přestavbu úplně zapomeň... Jinak, přímo pro tento motor nic takového neexistuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj dik. tak se dyztak poptej co a jak.

Poptej se ale pokud nechceš motor používat jako závodní, tedy včetně generálky na konci každé sezóny, měl by jsi to na motor montovat jen když se pojedeš někam pochlubit ale v běžném ježdění to nepoužívej.Pro zajímavost ti přikládám foto OII WRC a jak vidíš ani tento motor nemá trumpetky.Ony totiž nejsou vhodné pro vysokootáčkové motory z důvodu vzduchových turbulencí nasávaných do motoru - způsobují špatné rozptýlení směsy ve válci.Jak vidíš i WRC má otevřený filtr nasazený na hliníkové rezonanční komoře jenž právě slouží jako tlumič vzdušných turbulencí.

post-9991-1192982313_thumb.jpg

post-9991-1192982402_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...