Jump to content

Chystáte se přezouvat?

Luke288
 Share

Recommended Posts

dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad

Dneska jsem přezouval.Nemohu si dovolit aby mě sníh zaskočil.

Taky máme hotovo, potřebujeme jezdit a i kdyby teď hned nechumelilo, teploty už jsou dost k nule i přes den, tažke včera a dnes Okinka, bruderova Fabka, Astra našich a Fiat Janinky, o kolech se mi myslím bude dnes i zdát :help:

dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad

Já budu přezouvat koncem příštího týdne . Mám úplně nový gumy z výroby , tak asi nebudu mít žádné větší problémy kdyby lehce něco napadlo .

tak to ja mam na aute kombinaciu v predu uz 2 tyzdne zodieram zimne gumy co som jazdil vloni na zadnych kolesach a v zadu este schopne letne bravuris. ale uz mam kupene aj nove zimne ale este je cas typujem to na polovicu novembra. jazdim denne 350 km a myslim ze zimne by som este na suchej ceste komplet zodral a nevydrzali by ani do marca. inak v lete zoderiem letne a v zime zimne a furt davam na sezonu nove.

Taky máme hotovo, potřebujeme jezdit a i kdyby teď hned nechumelilo, teploty už jsou dost k nule i přes den, tažke včera a dnes Okinka, bruderova Fabka, Astra našich a Fiat Janinky, o kolech se mi myslím bude dnes i zdát :help:

koukám, že máš dokonce i nějakou tříkolku ... lol

koukám, že máš dokonce i nějakou tříkolku ... lol

:prc: Ne, máme doma jedno třínápravové vozdilo, takže těch 6 gum je na něj :p

Já to přezul v pátek, tady už člověk toho moc nenašetří. Hold zima se hlásí :palec2:

Jsu jel včera z Prahy do ČB a cestou okolo Votic a Tábora už byl sníh!

Mě trochu polévalo horko, ale dobře to dopadlo :palec2::p

Zítra v 10 hod už bude přezuto a bude klid ;)

horko by mě polejvalo, kdyby byl sníh na silnici, dokud je silnice suchá a člověk má v hlavě mozek, tak neni problem

Jenže suché to právě nebylo, to byl takový ten nepříjemný déšť se sněhem a teploměr na palubce mi ukazoval

venkovní teplotu jen + 2,5° C. Takže ta opatrnost byla jistě na místě, se zimními pneu bych

tu cestu absolvoval raději :) Takže až zítra! :palec2:

Me rikal zanmej v pneu servisu ze jenm zatim lidi sili, ze klidne at jeste pockam a je fakzt ze dneska pri nejaky teplote okolo nuly bylo vse vpoho ...takze jeste tak tyden tomu dam a pak uz taky do noveho, chci se zeptat, na maxiku je polozka zimni pneu, mam ted 17 a budu davat 16 mam to tam jen prehodit???Nebo se musi jeste enco nastavovat?

Me rikal zanmej v pneu servisu ze jenm zatim lidi sili, ze klidne at jeste pockam a je fakzt ze dneska pri nejaky teplote okolo nuly bylo vse vpoho ...takze jeste tak tyden tomu dam a pak uz taky do noveho, chci se zeptat, na maxiku je polozka zimni pneu, mam ted 17 a budu davat 16 mam to tam jen prehodit???Nebo se musi jeste enco nastavovat?

Taky by me zajimalo, kdyz nahodim zimni pneu. jestli musim prehodit udaj v Maxiku na zimni pneu? A co kdyz to necham tak jak je - bude to merit stejne km (myslim ze by melo)? Menim 17 letni za 15 zimni.