lukkkas123 Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Ahoj potřebuji poradit pro známé. Mají s tím dost velký poblém a neví co to je. Mají 1.9 tdi 4x4 combi. A je problém že po zahřátí auta najednou začne zběsile cvakat relé ale jen na volnoběh když se zmáčkne plyn tak to přestane a když se zase spustí tak hruba pod 1000 otáček zase začne zběsile cvakat. Díky moc za každou radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Nazdárek nenapsal jsi ,ale kde to přibližně cvaká takhle se dá těžko poradit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkkas123 Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 v miste kolem pojistek aspon to tak vypada. Zacalo to delat po servise kdy bylo meneno cidlo vzduchu na turbo.Tak mne to bylo receno. A je to zajimave ze az po zahrati motoru a pod 1000 otacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 (edited) v miste kolem pojistek aspon to tak vypada. Zacalo to delat po servise kdy bylo meneno cidlo vzduchu na turbo.Tak mne to bylo receno. A je to zajimave ze az po zahrati motoru a pod 1000 otacek. jinak všechno funguje normálně, když to relé cvaká? To, že začne cvakat po 1000ot. je tím, že altík míň dobíjí a nejspíš má relátko někde špatný kontakt, tak to cvaká jinak v prostoru nad pedálama pod pojistkovkou jsou tyto relátka: S kontakt, žhavení/palivové, houkačka, cyklovač stěračů, podsvětlení přístrojů a v přídavném nosiči pak relé RJ TDI a podle výbavy: relé ostřiku světel, ESP, aut. převodovka, výhřev sedaček, ventilátoru-motor AHF a RJ pro MF volant a kontrolku prasklých žárovek Edited October 22, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 mě tam něco taky cvaká,ale řekl bych vždy když zapne nebo vypne turbo, vždy kolem 2000 otáček a myslím, že jen u studenýho auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenku Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 zdravím.taky mi cvaká relé v místě někde u autorádia:-(mám pocit že to je ale páčkou na přepínání blikačů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davee Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ahoj, tak jestli je to rele palivoveho cerpadla, tak at vymeni cidlo tlaku oleje.Zni to trochu krkolome,ale urcite to pomuze.Mel jsem tyz problem.Ale at si pospisi,nez si to cerpadlo spali.Upozornuju ostatni co jim nekde cvaka,ze toto je specifikum 4x4.Ta ma totiz jako jediny diesel palivove cerpadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts