Přejít na obsah

madlá


spojka

Doporučené příspěvky

Bol by jeden dotaz. Mám Fabku klassik a na plafóne je len jedno madlo (držiak) pri sedadle spolujazdca. Vzadu sú len dva vešiaky a u šoféra nič. Chcel by som dorobyť aj ostatné ale neviem či v karosérii je navarená matka už továrensky alebo to treba nejak vyriešiť. Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svojho času som si to chcel dorobiť aj ja a bol som sa nato opýtať v atoriz. servise tam mi povedali že tie matky tam niesu,ale moc som im neveril. Jedna je tam určite veď na ňu je ten vešiačik prichytený.Potom som sa na to vybodol,ale skús odtiahnuť ten tapacír a uvidíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

He he.Tak to teda nie. :p Vzadu som mal vešiačiky a dve záslepky a vpredu pri vodičovi som mal dve záslepky.Takže som nič nemusel rezať ani vŕtať.Ja stále vravím,že nieje classic,ako classic.Ten môj bol pri kúpe trochu "operenejší". :rolleyes:

Editováno: , autor: ramon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
No dnes som bol vo VW Seat salone. Vystavená Seat Altea mala ten držiak vo výbave, tam som si mohol odmerať vzdialenosť dierok. Je to 14,5 cm - tak ako u Fabky. Cena: 1190 Sk. kol100. Nakoľko to chcem, tak som to objednal. Pozajtra idem preto.

Tak to bych za to v životě nedal. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...