Vlasta Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Po rozjetí,hlavně za studena se mi ze předu ozývá pravidelné klapání něco jako když je na pneu ploška.po pár km to většinou ustane a hlavně to dělá pokud je auto v tahu jak uvolním plyn tak to přestane a po přidání se to opět ozve.Pokud jste se stím někdo už setkal dejte radu.Ještě vyskouším doplnění maziva do poloos v tom homokloubu a skouknu olej v převodovce,mám to spíše na nedostatek maziva v poloose,ale čert ví,aby nechtěla převodovka do věčných lovišť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokane Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Po rozjetí,hlavně za studena se mi ze předu ozývá pravidelné klapání něco jako když je na pneu ploška.po pár km to většinou ustane a hlavně to dělá pokud je auto v tahu jak uvolním plyn tak to přestane a po přidání se to opět ozve.Pokud jste se stím někdo už setkal dejte radu.Ještě vyskouším doplnění maziva do poloos v tom homokloubu a skouknu olej v převodovce,mám to spíše na nedostatek maziva v poloose,ale čert ví,aby nechtěla převodovka do věčných lovišť. tak toto by mě zajímalo,taky se mi zničeho nic občas tak na par vteřin ozyva takovy zvuk,ale na 1,4 16V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts