Přejít na obsah

Příběh o RS v UK


Gluck202

Doporučené příspěvky

Borec si koupil novou O2 RS v benzinu. Po 470 najetych milich mu auto zniceho nic zastavilo. Zavolal do Skoda assistance, a rekl jim co se mu stalo. Rekli mu ze se mu ozvou, po 2 hodinach se ni nedelo. Zavolal do pojistovny a za 2 hodiny pro nej dojeli. Technik se na to podival a rekl mu ze to musi rano odvezt do Skodovky, ze nema poneti co by s tim mohlo byt. Rano volal dealerovi a ten mu rekl ze se mu za chvili ozve. Pak volal na zakaznicky servis a opet to same. Tak ho zena odvezla a po ceste meli nehodu v jejim TT. Jak byli v nemocnici toho vecera tak se mu ozval dealer a nabidl mu Octavii 1.9TDI. Jeho auto bylo mezi tim dovezeno do servisu. Dalsi 2 dny se nic nedelo. Tak zavolal na zakaznicky servis at si to auto nechaji a daji mu zpet penize.

Nechtel bych zazit neco podobneho. Rekl bych ze u nas je jednani na trochu jine urovni. Takovy dealeri delaji skodovce dost spatne jmeno ve svete. Dela skodovka nejake kontroli svych zastoupeni v cizine? Meli by asi zacit. Skoda Abberdeen Anglie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje vlastni zkusenost, Na Superbu mi cestou z Doveru do Londyna praskla trubicka od cerpadla ke vstrikovaci, volal jsem na assistencku, poslali nejakeho mechose samozrejme na to koukl a ze to musi do servisu, ze s tim bohuzel nemuze nic delat, volal na centralu tam mu poslali kontakt na autorizovanou Skodu a on me tam odtahl. Na servise na me pockali skoro pul hodiny po zaviracce, prevzali auto, nabidli kavu a koukli na to. Jedine co me zarazilo ze natukal VIN do pocitace a nic mu to neukazalo, tak jsem mu diktoval co je to za motor. Assistencka mi nabidla hotel v Dealu, ale ja potreboval do Londyna, takze me jeste panove hodili na vlak. V Utery rano volal ze dily na to budou az ve ctvrtek (nechapu jestli si je nechali posilat v CR) a ve ctvrtek odpoledne volal ze auto je opravene a nachystane. Vyzvedl jsem si ho v patek, chovani podle me vice nez perfektni, velice mili, jedine co mi vadilo byla az finalni cena, ale hold autorizovany servis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...