Jojo.b Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Ahojte.Po zapnutí kluča do prvej polohy mi zmizol celkový stav pejdených Km a objavil sa tam nápis ERROR,po vypnutí klúča sa znovu objavili Km.Nestretli ste sa s tým niekto.O akú chybu by sa mohlo jednať. Fabia 1,4 Mpi 44 kw. Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 co hovori VAG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jojo.b Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 co hovori VAG? Na diagnostike som zatial nebol,stalo sa mi to dnes ráno a po vypnutí a znovuzapnutí klúča sa to zatial neobjavilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 vyzera to na sporadicku chybovu hlasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub.facelift Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ahojte.Po zapnutí kluča do prvej polohy mi zmizol celkový stav pejdených Km a objavil sa tam nápis ERROR,po vypnutí klúča sa znovu objavili Km.Nestretli ste sa s tým niekto.O akú chybu by sa mohlo jednať.Fabia 1,4 Mpi 44 kw. Ďakujem. Vadný kontrolní součet v EEPROM budících. Buď sis hrál s daty a nebo si VAGem/VASem poškodil data. Dá se jednoduše opravit. Buď přehráním dat nebo od profíka přes budíky,který opraví kontrolní součet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts