Jump to content

MP3 do původního radia:

pasat
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Zdarec.

Řešilo se to tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry572779 A jak seš spokojenej s kwalitou ???Mě osobně to dost zklamalo.Ale sem na začátku testování.Tak dej prosím vědět tvé poznatky.Díky Diesel

Jsem hodně spokojen - 2GB fleška a muziky hromada. Dobrej je náhodnej výběr a kvalita je zcela OK. Co tě na tom zklamalo?

PS: Jak se nastaví upozornění na novou zprávu?

Koukal jsem na to a je to určený pro koncernová rádia. Myslíte, že by to šlo připojit k Blaupunkt Travelpilot E1?? :help:

Tak zavolej do firmy AUNIKA Kladno - tam jsem to koupil. Tel.:312 688 888 nebo E-mail: aunika@aunika.com Ahoj

Jo a cena kolem 3000Kč...

no spis by chtelo nekoho kdo by to zacal vyrabet podle navodu na skodaoctavia . )

On je na to někde návod?

http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/AuxProSymphony.htm

ale neptej se me jak to udelat :D jinak uz bych to mel

je to vlastne to same , akorat musis k tomu pripojit jeste nejaky MP3 prehravac a ne hned flashku

Edited by creck

• 8 months later...
  • 2 years later...

Ahoj lidi,

měl bych otázku k přehrávání MP3 na rádiu Symphony s Mp3, respektive z changeru. Předpokládám, že když vypálím cd plné MP3 souborů (ne hudební cd na které se vejde cca 20 skladeb), ale prostě datové cd s mp3 soubory, tak mi to changer přehraje. Ale jak to bude, když vypálím na cd adresáře s těmito soubory? Dočetl jsem se, že podporuje až 8 úrovní adresářů, ale nevím jak se mezi těmito adresáři pohybovat. Měl jsem vypálené cd s několika adresáři plnými mp3 a pak ještě nějaké mp3 zvlášť (ne ve složce) a ty skladby mimo složky mi to přehraje, ale nedostanu se už do složek. Nevíte někdo jak toto funguje?

Díky moc

• 2 weeks later...