mifii Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 kluci kde kupujete a za kolik ty sterace na superba je to jen takova guma-neco spesl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oco1 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 přímo ve škodovce při servisní prohlídce, cena asi 810 za pár Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super(b)man Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 No já nechávám měnit jen gumy. Cena 501Kč vč. DPH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 No já nechávám měnit jen gumy.Cena 501Kč vč. DPH Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace ventura Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Taky jsem je koupil přímo ve škodovce. Měnil jsem si gumičky, ale vydrželi 2 měsíce. A navíc viděl jsem i sadu od Valea a tam byly oba stejný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super(b)man Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 No já nechávám měnit jen gumy.Cena 501Kč vč. DPH Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,- Jsem z Ostravy a mění mi je RT-TORAX na Rudné ul. Dělám To 2x ročně a kvalita srovnatelná s origo stěrači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifii Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 No já nechávám měnit jen gumy.Cena 501Kč vč. DPH Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,- Jsem z Ostravy a mění mi je RT-TORAX na Rudné ul. Dělám To 2x ročně a kvalita srovnatelná s origo stěrači. ale ja tam mam jen takove ty gumy.To bude asi drazsi nez normalni sterace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace ventura Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 U nich se dá gumička taky vyměnit, ale hlavně koupit kvalitní normální. Žádný silikonový nebo grafitový - nemám dobrou zkušenost. Navíc ty packy u těch stěračů vydrží tak 2 výměny, pak se ulomí a gumička nebude mít za co držet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifii Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 U nich se dá gumička taky vyměnit, ale hlavně koupit kvalitní normální. Žádný silikonový nebo grafitový - nemám dobrou zkušenost. Navíc ty packy u těch stěračů vydrží tak 2 výměny, pak se ulomí a gumička nebude mít za co držet. tak uz sem koupil v autorizovane prodejne skoda v domazlicich cena 750Kč.plna spokojenost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasat Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 A náhradní gumičky do origo AERO stěračů se taky prodávají a je to 1J0955429A za cca. 320,-Kč pár - zakoupeno v Amondu Kladno 8.11.2007 (ne každý prodejce ŠKODA je nabízí a někdy je neumí ani najít v Etce... !!! ) Pasat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super(b)man Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Tak dnes se mi je podařilo koupit v aut.servisu Škoda po slevě 35% za směšných 518kč včDPH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Tak dnes se mi je podařilo koupit v aut.servisu Škoda po slevě 35% za směšných 518kč včDPH Jak se ti podařila sleva 35%!!! Mají nějakou akci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super(b)man Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Jak se ti podařila sleva 35%!!! Mají nějakou akci? Ne bylo to bez akce,ale na tyto díly můžou dát slevu až těch 35%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Ne bylo to bez akce,ale na tyto díly můžou dát slevu až těch 35%. To je cena za oba aero stěrače??? Sehnal bys je origo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petřík junior Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Hele za tuhle cenu sem je taky kupoval v PCe ve SKODE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farock Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Mám jedny doma a jsou mi na nic, jsou na supa do 05. Mají takový divný držák mě na 07 nepasuji jsou origo za 500 Kč nechám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Docela se všem divím, že už po tom nidko neskočil. Necháváš to za pusinku Pak si všichni zase budou stěžovat na stěrače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farock Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) No, asi zrovna nikdo stěrače nepotřebuje .A nebo je to za originál ještě moc . Edited January 30, 2017 by Farock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostbuster Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 skor to bude tym ze naposledy bol v tomto tematu prispevok pred neuveritelnymi 9 rokmi, to je sila ako ten cas leti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenobarbital Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 V 27. 1. 2017 na 14:26, Farock napsal: Mám jedny doma a jsou mi na nic, jsou na supa do 05. Mají takový divný držák mě na 07 nepasuji jsou origo za 500 Kč nechám. Zdravím, já bych teda téhle nabídky moc rád využil, pokud je to tedy ještě aktuální Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts