Přejít na obsah

seřízení řazení


radkin

Doporučené příspěvky

Ahoj poradíte někdo kde a jak seřídit řazení? Koukal jsem na to jak do roury ale nic jsem neobjevil - žádný seřízovací šrouby na těch lankách nejsou aspoň je tada nevidím. Nehodil by sem prosím ten kdo ví nějaký foto. Témata jsem prohledával ale obrazek nebo popis jsem žádný nenašel. Někdy mi jde špatně řadit 3 a 4 a někdy tam jde úplně bez problému.

Ale jak jsem se dočetl není to neobvyklé.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zadny pripravek nepotrebujes.Oddelej manzetu radicky a uvidis tam takovy nalitek s dirkou a tu nasteluj na dalsi dirku co je dole pod tim nalitkem a prostrc tim vrtak 4mm tusim.Tim mas aretaci na neutral.V motoru jsou pak ty tahla a jak jdou do prevodovky tak jsou tam takove pruziny a na tom ratici cerna mala packa tou oroc a pak hybej plastama co tam jsou ty puziny.No kazdopadne se to tezko vysvetluje a jeste hur serizeju,Tak pevne nervy :palec2: podivej se do dilense prirucky tam je to popsane.Tu stahnes tady na foru tusim...

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...