Tomas_ek Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Byl někdo z Vás někdy v http://www.ambi.cz/ambi_brasiliero_kontakt.php ?? Je to restaurace poněkud dražší, zaplatíte určitou částku a cpete se co hrdlo ráčí. Jde spíš o to, že našinec okusí i bůvola, a podobné laskominy upravované povětšinou na grilu. Naše rozjařená společnost navštívila včera večer a dlabat jsme vydrželi cca hodinu a půl a pak jsme odpadli s pocitem nejbrutálnějšího přežrání. Jak to funguje? Na stole máte terčík, kterej je z jedné strany červenej a z druhé zelenej. Zelená znamená lifrujte sem cokoliv a červená jsem grogy. Když máte zelenou, tak číčníci chodí - odprezentují co mají nabodnuto na šavli a nabízí. Povetšinou masko (kuřecí ,vepřové, hovězí, skopové, bůvolí, losos, chobotnice, krabi) nebo klidně i ananas na grilu (kdo okusí jednou musí další a další) Rovněž přílohy (domácí bramborové hranolky, banán na grilu, brazilská rýže, rozpečený bagetky) Samo i saláty a zelenina v ceně ostatní si každý cáluje (voda z ledovce 80, ledová káva 120, lahev vína od 400 do několika tisíců) spíš mě zajímá jestli někdo byl a jak dlouho jste vydrželi papkat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Tenhle typ restaurací - All You can eat - je v US moc oblíbený, našinec by se tam myslím rychle vykrmil do podoby typického domorodce A kolik, že je ta určitá částka Bobi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 625,- káčé za hamání. Když jsme účet rozpočetli na hlavu, tak to vycházelo na 1tkč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyp Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 625,- káčé za hamání. Když jsme účet rozpočetli na hlavu, tak to vycházelo na 1tkč Jeste tusim,ze kdyz prijdes pred 18h,nebo tak,tak platis na hlavu cca 400,- nebo tak nejak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 tak tak, platíš míň, lae nevím kolik. Mi měli objednávku od 20:00 a vydrželi jsme cca do půl dvanáctý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 To zni zajimave.... Tam zajdu Diky za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Jestli můžu poradit, tak fajn je zastavit před Hlavním nádražím (Opletalova ulice) po pár krocích jsi na Václaváku, kterej si celej projdeš a šup na Staromák a okolo Orloje do ulice U radnice a máš to i s kulturou To parkování je od 18:00 do rána do 8:00 zadarmo, ale je to pro silné nátury - park před hlavákem je plnej pochybnejch individuí a ná nadarmo se mu říká Sherwood. Mě byla po cestě nabidnuta pornografie, heroin a chvilku po tom i hašiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 V centru parkuju v hotelu Marriott, ulice V Celnici, u Namesti republiky. Je to sice za 50 káčé/hod, ale zase relativne bezpečný. Jinde uz neparkuju - doporucuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Asi vypadáš jak hašišák Bobíšku :p Jinak mi měli objednávku se píše mY měli objednávku :p (Dělám dobře svou práci, že ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 V centru parkuju v hotelu Marriott, ulice V Celnici, u Namesti republiky.Je to sice za 50 káčé/hod, ale zase relativne bezpečný. Jinde uz neparkuju - doporucuju. Paradoxně jsem byl klidnější se zaparkovyným autem v centru Prahy než v MB před barákem kde bydlím nebo v Habeši na sídlišti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Asi vypadáš jak hašišák Bobíšku :p Jinak mi měli objednávku se píše mY měli objednávku :p (Dělám dobře svou práci, že ?) co když si onikám? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 v něčem podobném jsem byl v Roterdamu, jen to byla čína žrádlo. konzumace žrádla 16,-Euro, pití také extra, jen nevím kolik, protože to platila firma co jsem u ní byl. Ve čtvrtek jsme byli v Kogo restauraci pod Václavákem, klasická restaurace a tam jsme za večeři nechali 13.000,- v deseti lidech. Dal jsem si langusty, byly fajn, ale je to tak mezi dva zuby, tak jsem se musel dofutrovat něčím jiným Takže v tomto ohledu je ta neomezená konzumace za 625,- velmi zajímavá i z toho titulu, že ochutnáš všecko z lístku Jsem rád, že jsi to sem dal, alespoň vím, že to je i u nás a nejspíš toho využiju. Jinak Kogo hodnotím dobře, jen ten styl v jakým to je udělaný(interiér) není nějak podle mého gusta. Když už jsme u toho hodnocení restaurací, tak pěkná je v botelu Admirál na Smíchově(nebo co to je za část), tam jsem teď trávil také dva dny. Je to tam tak do staromódna, ale hezký. No a hlavní jídlo se pohybuje tak od 350 vejš. Za 2 obědy pro 10 lidí jsem platil něco přes 13.000,- a bylo v tom i nějaký to nealko pití a pár piveček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. ne, žádná klobáska. langusty, k tomu grilovaná zelenina a pak jsem si dal ještě nějakej salátek, ani nevím co to bylo, výběr jsem nechal na číšníkovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. no jinak čína byla naprosto úžasná. nějvíce jsem tam sežral asi garnátů. Jinak všehochuť. Nabral sis co chceš, buď z hotového nebo ze syrového, a pak se syrovým za kuchařem, kterej to před tebou udělá na těch jejich pánvích. Někde mám i fotky, ale asi na stolním PC. Tčřeba to sem lupnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Stará věc, výborný jídlo a personál, jsme ve VIP a vyzkoušeli jsme všechny, akorát Brasilero je lepší u Staromáku než ve Slovači a v "pizzošce" na Republice je to rychlej proces, člověk má i přes pouhý uždibování ode všeho hned plný břicho Ceny ujdou, kvalita jídla celkem vysoko, lokace taky, takže ještě mohli klidně myslet na vyšší cenovky . Parkování v případě Brasilera doporučuju na ná. J. Palacha, je to asi 7 minut pěšky, takže cestou tam příjemně vytráví a z5 zase slehne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. no jinak čína byla naprosto úžasná. nějvíce jsem tam sežral asi garnátů. Jinak všehochuť. Nabral sis co chceš, buď z hotového nebo ze syrového, a pak se syrovým za kuchařem, kterej to před tebou udělá na těch jejich pánvích. Někde mám i fotky, ale asi na stolním PC. Tčřeba to sem lupnu. Taky mám podobnou fotku z US - nabral sis u linky co vše jsi chtěl, donesl v misce asijskému kuchaři a ten to před Tebou usmažil. A tak se dalo jít několikrát mnohokrát Taky hodím foto až najdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. no jinak čína byla naprosto úžasná. nějvíce jsem tam sežral asi garnátů. Jinak všehochuť. Nabral sis co chceš, buď z hotového nebo ze syrového, a pak se syrovým za kuchařem, kterej to před tebou udělá na těch jejich pánvích. Někde mám i fotky, ale asi na stolním PC. Tčřeba to sem lupnu. Taky mám podobnou fotku z US - nabral sis u linky co vše jsi chtěl, donesl v misce asijskému kuchaři a ten to před Tebou usmažil. A tak se dalo jít několikrát mnohokrát Taky hodím foto až najdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. no jinak čína byla naprosto úžasná. nějvíce jsem tam sežral asi garnátů. Jinak všehochuť. Nabral sis co chceš, buď z hotového nebo ze syrového, a pak se syrovým za kuchařem, kterej to před tebou udělá na těch jejich pánvích. Někde mám i fotky, ale asi na stolním PC. Tčřeba to sem lupnu. Taky mám podobnou fotku z US - nabral sis u linky co vše jsi chtěl, donesl v misce asijskému kuchaři a ten to před Tebou usmažil. A tak se dalo jít několikrát mnohokrát Taky hodím foto až najdu. já to měl na pánvích i s metrovejma plamenama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyp Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Jo a jeste v Ambiente,kdo jste vylozene "masovej" tak nechte predkrmy predkrmama,jen na ne kouknete a pak se pustte do masa,aby se ho tam veslo co nejvic.. @P2M:Na Palachovi se da zaprkovat zadara?To asi ne ne?Bud je to tam placeny,nebo je tam "modra zona" zona,ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 @P2M:Na Palachovi se da zaprkovat zadara?To asi ne ne?Bud je to tam placeny,nebo je tam "modra zona" zona,ne? Regoval sem na to, jak tu někdo psal, že to parkuje v Marriotu v Celnici, což taky není zadarmo Tohle jsou hlídaný podzemky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. no jinak čína byla naprosto úžasná. nějvíce jsem tam sežral asi garnátů. Jinak všehochuť. Nabral sis co chceš, buď z hotového nebo ze syrového, a pak se syrovým za kuchařem, kterej to před tebou udělá na těch jejich pánvích. Někde mám i fotky, ale asi na stolním PC. Tčřeba to sem lupnu. Taky mám podobnou fotku z US - nabral sis u linky co vše jsi chtěl, donesl v misce asijskému kuchaři a ten to před Tebou usmažil. A tak se dalo jít několikrát mnohokrát Taky hodím foto až najdu. já to měl na pánvích i s metrovejma plamenama Se tam snad vypravim nafotit co ještě s tím dělal ty plamene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassermann Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ses musel dofutrovat něčím jiným? - takže si utíkal na Václavák na klobásu S podobným systémem bych chtěl narazit na nějakou čína nebo vietnam restauraci, to by mohl být taky zajímavý zážitek. Na takovouhle slušnou, pěknou a fajn čínskou restauraci jsem minulý týden narazil (lépe řečeno byl jsem místními doveden) ve Vídni, přesněji těsně za hranicí Vídně v Klosterneuburgu. Taky mooooc dobrý, hezký a přitom normální podnik. Žádný nóbl vopičárny, jen pěkná čínská restaurace s úslužným personálem, jídla si člověk vybere a naservíruje formou bufetu a může ochutnat vše a mít oběd o kolika chodech hrdlo ráčí... Ochutnal jsem tak kromě "normálních" čínských jídel i kraba a nějaké jejich zvláštní sladké dezertíky, které jsem u nás v čínách nepotkal. To vše za cenu 8 Euro, pouze pití se platilo zvlášť. Mohu jen doporučit Tak to jen pokud by jste někdo měl výlet do Vídně a měl pocit, že jídlo je tam drahé a našinec si musí vozit s sebou chleba s řízkem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyp Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 @P2M:Na Palachovi se da zaprkovat zadara?To asi ne ne?Bud je to tam placeny,nebo je tam "modra zona" zona,ne? Regoval sem na to, jak tu někdo psal, že to parkuje v Marriotu v Celnici, což taky není zadarmo Tohle jsou hlídaný podzemky Jj to je mi jasny,ze jsi na to reagoval..Jo tak podzemky.. tak to potom jooooo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Jo a jeste v Ambiente,kdo jste vylozene "masovej" tak nechte predkrmy predkrmama,jen na ne kouknete a pak se pustte do masa,aby se ho tam veslo co nejvic.. @P2M:Na Palachovi se da zaprkovat zadara?To asi ne ne?Bud je to tam placeny,nebo je tam "modra zona" zona,ne? tohle jsem taky nepobíral, já tam šel kvůliva masu, ale spousta lidí se tam nafutrovala salátama a pak si pomalu nezakousli masíčko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.