Přejít na obsah

Kvalita servisu


Dusik

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dnes jsem měnil letní kola za zimní. Na tom by nebylo nic zajímavého. Ale zarazilo mě, že jsou kola přirezlá, a ty na pravé straně jsem málem nesundal. Přitom auto bylo ve středu na roční prohlídce. Na faktuže mám naúčtované práce "46362099 - Třecí segmenty přední upravit" a "46231999 - Brzdové čelisti zadní očistit".

Takže bych tipnul, že kola museli mít sundaná, ale potom my nejde na rozum, jaktože za tři dny, zarezla tak, že jsem je skoro nesundal. Ledaže by si vyúčtovali práci, kterou neudělali.

Diky za názory

Dušík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tož takhle přece fungují servisy. Když jsem ještě kdysi jezdil s Felicií do autorizovaného servisu (neautorizované ale fungují úplně stejně) na garanční prohlídky, tak jsem například zaplatil za toto:

kontrola baterie - baterka od odešla za týden - místo vody v ní byly zbytky nějakého černého hnusu

kontrola ABS - auto žádné ABS nemělo

odpojení airbagu spolujezdce (kvůli dětské sedačce) - po půl roce při jeho opětovné aktivaci se zjistilo, že nebyl vypnutý

Podle mého názoru jsou investice do pravidelných prohlídek vyhozené peníze. Chápu ale, že ten kdo se v autě nevyzná, jinou možnost nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je tedy nářez. Nejhorší na tom je, že se v autě moc nevyznám, takže mi asi nezbývá nic jiného než doufat, že aspoň něco zkontrolovali.

Příště se nanutím, abych u prohlídky byl přítomný. To zase určitě nebudou chtít dovolit oni.

Dušík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je tedy nářez. Nejhorší na tom je, že se v autě moc nevyznám, takže mi asi nezbývá nic jiného než doufat, že aspoň něco zkontrolovali. Příště se nanutím, abych u prohlídky byl přítomný. To zase určitě nebudou chtít dovolit oni. Dušík

Dělejte to jako Já. Když už musím (a musím opravdu výjimečně, zatím) tak už rovnou v obejdnávce říkám, že bych u toho rád byl, jestli jim to nevadí. No a když řeknou, že to není standardní a nechtějí, tak objednávku ruším... Je to tak půl na půl, někde nechtějí (asi vědí proč, neboť rádi podvádějí), nekde to ale nevadí a vyjdou vám vstříc :palec2:

Takže se nenechte odbýt a trvejte na svém, těch autorizovaných servisů už je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, vůbec jsem si nemyslel, že by to mohlo jít. Je pravda, že servisů je spousta a není problém jít někam jinam.

Přesně tak, když máme na pořádná auta, tak si říkám, že mám na to, popojet i třeba 60 km do pořádného servisu,

kde mě vyjdou vstříc a komu mohu alespoň trochu důvěřovat :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau tak já jsem měl v servise auto na nějakou předělávku v elektriky to by bylo v poho po dvou dnech jsem odjel ze servisu a večer mě to přestalo jezdit tak jsem to dal jednomu maníkovi na škodovky a odešlo mě : řídící jednotka na stahování oken,imobilizér,relé na žhavení ,výbojka na xenon, tak mě to dává ten kluk už 14 dni dohromady v servise udělali víc škody než užitku jo a ještě mě napočítali výměnu naftového filtru a když to potom o dva dny později ten maník rozdělal tak konstatoval že není měněný aspoň dva roky :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tak, je to o kvalitě práce, já osobně jezdím na garančky a na prohlídky do Škodovky (Autocentrum Lukáš Rožnov p./R.), nikdy jsem si nemohl na nic stěžovat a auto je ve výborném stavu. Nejsem z těch, kteří si pod auto vlezou a dokážou si opravit každý problém co najdou, navíc na to nemám ani čas. Já si tak max. nabiju autobaterii a doliju kapaliny to co kde chybí + další drobnosti. Navíc jsem rád, když na auto vidím a vidím co se s ním děje a to taky nebyl problém a ještě jsem to měl i s výkladem. :palec2:

Editováno: , autor: blizard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...