Přejít na obsah

supersport


djvlada

Doporučené příspěvky

Tenhle supersport neznám, ale jak se píše ve vypíchnutém tématu Volba Tlumičů, doporučuji Kayaba Excel G. Z vlastní zkušenosti jsou hodně dobré. Na origo se mi auto neskutečně houpalo a naklánělo, na těch Excel G se to hýbe o hodně a pořád je tam dobrý komfort. Auto hodně a příjemně ztvrdlo, přesto to moc nedrncá. Péra jsem nechal jaký tam byly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravim vsechny,

nedavno jsem si koupil Octu 1,8 20V a mam to snizene + jine tlumice. Musim rici, ze nedherne sedi, ale na druhou stranu to hrozne trpi ve meste ( bydlim v Praze ) a ja trpim s ni. Ted premyslim vratit to do puvodniho stavu. Mam takovy pocit, ze mi budou postupne odchazet od tech narazu cepy atd.

Takze si myslim, ze to ma svoje pozitiva pokud bydlite nekde, kde jsou dobre silnice. Treba v Nemecku! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj kamaráde ,už jsem to tu někde psal o podvozku supersport ,ale nemůžu to najít .Osobně bych do něj už nikdy nešel i kdyby mi ho dali zdarma .Taky mě nalákala cena a koupil jsem ho za cenu 7500Kč a v servisu mi ho namontovali ,po ujetí asi 300 metrů rána od podvozku a hrozný zvuky ,s hrůzou jsem autem dojel zpět do servisu ať se podívají co se stalo .Zvedli auto sundali kola a nestačili jsme se divit (já byl na prášky) tlumiče jsou z tak měkkého materiálu ,že i po utažení (dostatečném utažení jak pistolí tak pákou ) projeli těhlicemi na obou stranách a procvakli obě manžety u poloos a zničili homo klouby na obou stranách ,takže mě oprava stála skoro jako tento slavný podvozek . Poté jsem jel okamžitě podvozek vrátit do Vršovic kde mi vrátili peníze za což jim dík ,ale zkušenost je to na celý život a už nechci SUPERSPORT nikdy vidět . Nebyl jsem sám ,kdo měl s tímto podvozkem problémy i kolega z práce ho šel vrátit s podobným problémem ,ale na zadní nápravě .´Tak to byla moje zkušenost ,ale pokud si ho chceš koupit je to tvoje rozhodnutí ahoj . :aggressive::angry::076:fakac:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...