Power156 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém takže se nemusí přizpůsobovat nijak?? ani kodovat, jen vymenit a melo by to vsechno slapat?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 (edited) chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém takže se nemusí přizpůsobovat nijak?? ani kodovat, jen vymenit a melo by to vsechno slapat?? jaký máš MR - modelový rok/rv? nejspíš si tam dal mozek z jiné vezre komfortu a proto ti to blbne Edited November 13, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém takže se nemusí přizpůsobovat nijak?? ani kodovat, jen vymenit a melo by to vsechno slapat?? jaký máš MR - modelový rok/rv? nejspíš si tam dal mozek z jiné vezre komfortu a proto ti to blbne je to 2002. ona byla vypalená zasuvka a uhnily kontakty, a na vagu mi to na adrese 46 pise ze je neco jeste s jednotkou u spolujezdce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 takze kdyby tam byla ta spravna jednotka tak bych to jen zapojit nic neprzpusoboval( nekodoval) a vse by fungovalo?? a musi se nejak nastavovat automaticke sjizdeni oken?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 (edited) takže tam si mohl ještě něco špatně zapojit a nebo je jiná RJ dveří, kterou jsi tam dával, když dáš diagnostiku, tak by se ti měli vypsat i čísla Tursteuergerat a číslo xxx xxx 8xx D pokud u jedné z jednotek bude jiné písmeno než D, je tam špatná (platí pro 3. gen. MR02) pokud jsi měl stahování na DO naprogramované, tak se nic už programovat nemusí, to je uložené v Komfortce vedle volantu akorát se musí nastavit polohy oken, klíčem v zámku necháž zajet a vyjet všechna okna a chvíli podržíš Edited November 13, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 takže tam si mohl ještě něco špatně zapojit a nebo je jiná RJ dveří, kterou jsi tam dával, když dáš diagnostiku, tak by se ti měli vypsat i čísla Tursteuergerat a číslo xxx xxx 8xx D pokud u jedné z jednotek bude jiné písmeno než D, je tam špatná (platí pro 3. gen. MR02)pokud jsi měl stahování na DO naprogramované, tak se nic už programovat nemusí, to je uložené v Komfortce vedle volantu akorát se musí nastavit polohy oken, klíčem v zámku necháž zajet a vyjet všechna okna a chvíli podržíš jel jsem kabel po kabelu tak jsem to snad zapojil spravne, tak ja se zitra kouknu na to oznaceni, pokud nebudou mit vsechny na konci D tak je to spatne :-) , kdyz je mi divny : dálkou zamknu vsechny dvere krom ridice, kdyz napr u spolujezdce zmacknu tlacitko na vytazeni okna tak cvakne a nic. potom ridicovo okno chodi ale nejezdi samo, u ridice servomotorek chodi jen kdyz ho ovladam vnitrnim tlacitkem uzamikani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 popřípadě sem hoď zítra čísla chyb, který ti to vyhodí třeba to něco řekne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 popřípadě sem hoď zítra čísla chyb, který ti to vyhodí třeba to něco řekne jasny budu se snazit je opsat, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 (edited) ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? Edited November 13, 2007 by Power156 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb ja sem to zkousel a ja se do kofortky 46 nedostanu pres VAG ( to sou problemy se mnou) jedine bych to musel zkusit přez VAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb ja sem to zkousel a ja se do kofortky 46 nedostanu pres VAG ( to sou problemy se mnou) jedine bych to musel zkusit přez VAS no, tak jestli nekomunikuje, tak to neni moc dobrý a nejspíš je to zdroj potíží, jak dlouho nekomunikuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb ja sem to zkousel a ja se do kofortky 46 nedostanu pres VAG ( to sou problemy se mnou) jedine bych to musel zkusit přez VAS no, tak jestli nekomunikuje, tak to neni moc dobrý a nejspíš je to zdroj potíží, jak dlouho nekomunikuje? takhle, do zasuvky co je k te jendnotce ve dverich natekla voda vyhnilo to a kravilo to, na te jednotce byly vyhnile piny( uz tam nebyli) tudis vymena te jednotky + svorkovnice par pinu uhnile- vymenene za nove, prendavani pinu ze stare do nove hezky poporade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 nj, jenže komfortka je vedle volantové tyče pod palubkou, mohlo dojít k přetížení CANu a komfortka se odporoučela a už nekomunikuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 nj, jenže komfortka je vedle volantové tyče pod palubkou, mohlo dojít k přetížení CANu a komfortka se odporoučela a už nekomunikuje. ja se na to jeste zitra podivam pak dam vedet at tu nespekulujeme, zatim diky za odpovede :-) Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 tak me ted jeste napadlo co by tak vsechno nechodilo kdyby byla komfortka na druhym brehu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 tak me ted jeste napadlo co by tak vsechno nechodilo kdyby byla komfortka na druhym brehu :-) celkem by to všechno blblo, podle toho, jak by byla ťaflá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power156 Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 ahoj, takze zavady tam byly a to 01334 až 01331 coz mi to napsalo jednotky ve vsech dverich nekomunikuji, prijel jsem verze RJ a ridicova byla na konci B ostatni D tot problem, chlapek se pri objednavani preklikl a objednal blbou, tak jsem to dnes nahradil Deckovou a slapaloto jako das, takze problem s generaci jednotek :-) diky za vsechny rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 ahoj, takze zavady tam byly a to 01334 až 01331 coz mi to napsalo jednotky ve vsech dverich nekomunikuji, prijel jsem verze RJ a ridicova byla na konci B ostatni D tot problem, chlapek se pri objednavani preklikl a objednal blbou, tak jsem to dnes nahradil Deckovou a slapaloto jako das, takze problem s generaci jednotek :-) diky za vsechny rady hlavně, že to šlape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts