Přejít na obsah

Kontrolka EPC


PBJ77

Doporučené příspěvky

EPC je taková univerzální kontrolka. Může to být hodně věcí. Brzdový spínač, světla mi taky svítily normálně a po výměně kontrolka zhasla, snímač teploty chladící kapaliny a další, ale jak píše Pawouk. Bez diagnostiky je to střílení na slepo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, potřeboval bych poradit.. mám fabii 1.4 44kw a rožnula se kontrolka EPC.. Brzdová světla svítí normálně.. ale  problém je v tom že když jedu tak po nějaké době mi za jízdy pod kvaltem spadne motor na volnoběh a když prošlápnu plyn jede to zase normálně.. ale jen chvilku a pak se to opakuje čím dál častěji... Kdy vypnu a zapnu motor kontrolka zhasne... nevíte čím to je??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravím,

mam problém s brzdovými světli u Fabie 1 2007, poté co jsem si všiml ze mi nesvítí, jsem vyměnil přepálenou pojistku brzdových světel, světla ale stále nesvítí, dále jsem si všiml ze mám přepálenou i pojistku elektroniky motoru (č. 28), tu když jsem vyměnil, tak se brzdová světla rozsvítila na stálo bez ohledu na to zda šlapu na brzdový pedál nebo ne. Tak jsem ji zase vyndal a vyměnil jsem spínač brzdového pedálu, brzdová světla začali fungovat tak jak mají. Ale problém je v tom, že se mi pořád děje to s tou pojistkou elektroniky motoru, když ji tam dám, světla se rozsvítí na stálo.

Po čem jít ? 
DÍKY 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brzdový spínač ma 2 páry kontaktů, jeden pár spíná brzdové světla a druhý pár (napájený z pojistky č.28) jde do řídící jednotky motoru. Vypadá to, že se ti někde spojuje napájení z pojistky č.28 s výstupem na brzdové světla. Může to být poškozená kabeláž, konektor, brzdový spínač .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...