Kuba Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Zdravím, Mám fel 1.6 r.v 96. Potřeboval bych zkusit jinou řídící jednotku. Já mám v autě jednotku která na diagnostice píše že má jednotku imobilizeru, tzn. že pokud vím, mám čip v klíči. Jednotka kterou bych tam rád zkusil je z r.v.97 a kromě čipu v klíči má také "černou" krabičku, která se musí před startem kamsi strčit. Lze tyhle dvě jednotky zaměnit? Je mezi nimy rozdíl? Je více druhý jednotek pro 1.6? Lze je rozeznat podle nějakého čísla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
origosch Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Všechny Felicie, benzínové i naftové mají immobilizer mimo jednotku motoru, umístěna je pod palubkou nad levou nohou řidiče. Vedou k ní dva kabely, jeden je od transponderu (cívky) na spínačce, druhý je pro napájení a přenos dat. Pokud budeš měnit řídící jednotku motoru, zjisti si pin immobilizeru, protože bude potřeba udělat přizpůsobení. Ta "černá krabička" není orig. Škoda, to někdo přidal, přerušuje to přívod proudu do ECU, možná i do starteru a klidně to vyhoď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palikx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Ahoj mam ted problem s felicii a immobilizerem.moje znama ztratila klice od auta a druhy nema.ma jen klic se kterym otevre auto a zapne spinacku ale nema immobilizer. prosim jde nejak zjistit pin immo aniz bych musel dotahnout auto do skodovky ?existuje nejaky program kterym to dokazu zjistit?nebo to mate nekdo u sebe?auto stoji v praze.za jakou cenu to kdo umite? diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts