Přejít na obsah

Maxidot - dodělání


kenny1

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Zdravim pani. Mam zopar otazok k vymene klasickych budikov za maxidot. Mam O1 r.v.2004 1.9 TDI 66kW, konfortnu jednotku 1C0 959 799 A, aktualne budiky 1U0 920 811J, takze auto by malo byt 3.gen.

 

1. Je mozne pouzit budiky z 1.9 TDI 81kW?

2. Je mozne pouzit budiky z anglicana? Ak ano, da sa prehodit pozadie z tych mojich povodnych, bude pasovat stupnica?

3. Da sa vycitat pin s tych anglickych ak ich pripojim na moje auto?

4. Ak by som uz rozmyslal do buducna nad original navigaciou DX, tak aky typ? A,B,C?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj Kluci,sedím  a ctu si tady o maxidotu.. mam supika 2003,1.9tdi a bez maxidotu... chci dodelat,ale nwm co a jak :( je mi jasne,ze musim koupit budiky s maxidotem a co dal?dokoupit ŘJ,kabelaz?četl jsem neco o pinu? kdo bude tak hodnej a napise me to jak pro blbce :) co vsechno musim udelat a jak zapojit?popripadne nabidnout ty budiky?

dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak je to s Rapidem a dodělávkou MAXIka? Někde jsem četl, že zprovoznění a odkódování jde dnes už jen přes databázi ve Vlkohradu...... A ŠA mě na dotaz klasicky alibisticky odpověděla, že auto není homologované s MAXIDOTEM, tak to nejde. A servis nedoporučoval hrabat se v autě po dobu záruky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma
  • o 2 měsíce později...

Ahoj, zdravím. Moje otázka se ne tak úplně týká dodělaní maxidotu, ale nechci zakládat nové téma. Jedná se o Oct 1 Combi, rok 2002, elegance, budíky s maxidotem, radio s navigací Škoda Navi (Blaupunkt), atd.... Problém je ten že byl měněn dosluhující maxidot za nový, pouze display po výměně vše v pohodě až do teď kdy se zbláznil malý levý display s hodinama a to tak že ,,minuty stále rotují dokola někdy rychleji někdy pomaleji pořád dokola 0-59,,  Na kroutítko nereaguje, v pořádku cvaká, není zaseklé, po rozdělaní a proměření ani elektronicky nevede samo o sobe, při stisknutí samo sebou vedou mikro spínače tak jak mají.

Napadla mě porucha nějakého krystalu co řídí hodiny nebo nevím. 

Zajímá mě jaké jsou možnosti opravy či se s tím někdo nesetkal. A jestli je jedinná možnost výměna celých budíku nebo oprava třeba nějak softwerově.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Poradí mi někdo co mám špatně?

Po montáži budíků s MAXIDotem mi při přepnutí páčky na dlouhodobou spotřebu zhasne display. Když zmáčknu tlačítko znova, rozsvítí se zpátky display, ale dlouhodobá pamět se samozřejmě neukazuje.

Vyzkoušel jsem několik páček i jiný budíky. Nepomohlo nic, výsledek stejný. Zapojení jsem kontroloval, kabely propískal. Všechno se zdá být v pořádku. Už si nevím rady.

Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zdravím všechny,

potřebuji poradit ohledně výměny budíků za maxidot. Postupoval jsem podle návodu co tady dával zdesim ale pořád se mi nedaří

odblokovat imobilizer. Všecko se zdálo být v pohodě po nahrání pinu do kanálu 50 mi i zhasla kontrolka immo,ale když jsem znova

vypl a zapl zapalování tak iimo zase svítí. Když vyčtu pin z nových budíků pomocí vag eeprom programer zobrazí se mi pin ze starých

budíků, je to správně? A tímto pinem se i loguji do nových budíků. Ale když chci zadat pin na kanálu 50 dám test, vyhodí mi to error

a na budíku mi napíše místo ukazatele trip km nápis fail.

Editováno: , autor: Lukáš Benda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...