Přejít na obsah

Dodělání a kódování mlhovek s funkcí "CORNER"


karlos3

Doporučené příspěvky

Tak od pondělí jsem majitelem funkce Corner dělal mi to ferda25 kterému moc děkuji a musím uznat je to člověk který umí a ví co dělá .Skláním se před jeho umem a vřele lidem kolem Strakonicka jen a jen můžu doporučit. Ještě byla dodělávka tažného ve stejném duchu. Ferdo 25 moc děkuji jistě Tvé služby budu využívat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jezdím k Ferdovi25 a to jsem z Plzně, kde se mi nikdo nenabídl. Dělal mi jak maxidot, tak parkováky a upgrade Columbuse, následovat budou xenony, je to opravdu člověk, který ví co dělá - mohu jen doporučit :kol-47: (tím ale nechi nějak vyzdvihovat oproti ostatním, co dělají stejné věci, je jich tu určitě více!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Podle toho co jsem se tu dočetl existují pro předface 2 druhy mlhovek - obyč mlhovky a mlhovky s funkcí corner (mají jinak směrovaný paprsek světla).

Jak je tu u face mlhovek? Je jen jeden typ mlhového světla nebo také dva?

Editováno: , autor: tomina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se na předfaceliftu pozná ta "lepší" mlhovka co je vhodnější pro corner? Já mám tu původní první a u kamaráda jsem koukal a ten má kolem žárovky takový zubatý kroužek - to je to zlepšení paprsku? Nebo ta lepší mlhovka má nějaký motůrek, co jí natočí???

A jak je to u mlhovek u RS? Tam je jen jeden typ předpokládam...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A když jsem tu clonku vyndal, tak to má stejný efekt? Mě se totiž zdá, že když jsem postavil mou a kamarádovu OII vedle sebe a svítili jsme mlhovkama ( v našem případě máme oba stejné LED žárovky), že mu víc svítí...

Proto se ptám, ale nějak už mě to je jedno, protože budu dávat RS nárazník, tam je to asi jedno, navíc bych chtěl dát LED vestavbu místo mlhovek, ale nevím, jestli se dají použít ty z RS fabie II nebo jestli to tam nepůjde... Nevíš náhodou - jsem se zapoměl zeptat v pátek jak byla rodinka se mnou, tak nějak nebyl čas :kol-32:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to znamená na testování a co to znamená vylepšit :kol-28:  jestli ti stačí mlhovky na testování, tak ti je můžu darovat, jak jsem už psal budu dávat RS nárazník, takže mi budou k ničemu a testovat, pokud by to nebylo moc často a třeba bych přijel na celej den, tak se tomu nebráním, ale to ti asi moc stačit nebude co? A nevíš jak je to s tím RS FII LED svícením a montáží do OII před FL RS?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...