Přejít na obsah

Dodělání a kódování mlhovek s funkcí "CORNER"


karlos3

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...

Hladal som všade ale neviem to nájsť viete mi prosím poskytnúť schemu originálneho zapojenia denného svietenia v octavi 2, chcem namontovať hmlovky ktoré majú v sebe žiarovky a snažím sa nájsť schemy na originálne zapojenie, za každú pomoc budem rád, neviem či to patrí sem, alebo do kodovania, predom sory

Odoslané z Redmi 4X pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím,

vyměnil jsem na své Octavii 2 před faceliftem BSG z 21bit na 30bit Highend (3C8937049E) kvůli corneringu, vše nakódoval stejně (ověřil dle screenshotů nastavení ze staré jednotky), ale mám pár problémů.

 

Přední stěrače stírají, ale ostřikovače neostřikují. Po přitáhnutí páčky je slyšet pod volantem cvaknutí, ale nic, čerpadlo se ani neozve. Naopak pokud zapnu zadní stěrač, tak okamžitě a neustále ostřikuje. Zadní ostřikovač se stěračem se občas také zapne při zařazení zpátečky. Zadní obrysová světla (levé i pravé) navíc hlásí vadnou žárovku, přes to, že jsou v pořádku.

 

Zkusil jsem vrátit starou jednotku, stěrače už fungují, obrysová světla vlevo ano, ale naopak mi nesvítí skoro celá zadní pravá strana (zadní, zpětné, obrysové, brzdové, mlhové), v interiéru se mi nerozsvítí při otevření dveří ani vpředu ani vzadu (při přepnutí ručně zapnuto však svítí).

 

Tušíte někdo, jestli je moje chyba v při kódování (kontroloval jsem 2×) nebo jestli to může být vadnou BSG jednotkou? Ale to by musela odejít i druhá, nebo si to auto normálně ze mě dělá blázny :-(

 

Děkuji za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím,

 

mám OII FL. 12/2008 elegance jednotka 1K0-937-087 a chtěl bych nakódovat Cornet funkci. Problém je v tom, že VCDS 18.2 mi kódování uloží "úspěšně", ale CORNER nejede, ba dokonce se mi při opětovném načtení vrátí výchozí hodnoty. Auto nemá ani nikdy nemělo Xenony ale přesto v jednotce jsou "aktivní" a celkově se mi to nezdá. Mrkne na to někdo prosím? Přikládám snímky! 

 

Díky

IMG_2757.JPG

IMG_2755.JPG

IMG_2756.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto bylo kupované  3 roky staré jako reference od Škodovky. Nechápu ale, proč když ve VAGu přepíšu hodnoty, VAG je úspěšně akceptuje a po dalším načtení centrální elektriky je kódování zpátky jako před úpravou. Takže CORNER tam nakódovaný nezůstane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak to nevim. Vypada to naprosto stejne jako ma kamos ve svoji dilne od nejake firmy auto com soft ci jak. Je to  Can Hex V2. Ukazuje mi to vse jako jemu, mereni cteni chyb, zakladni nastaveni atd atd. Kodovani uz sou ukony na vyssi urovni. Me to v dilne zatim na koncerny stacilo na vsechny potrebne mereni a sledovani teplot tlaku atd atd. Chtel jsem ale vyzkouset na svojem aute nejake pokusy kodovat ale konkretne Ten Corner mi moc nebezi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by se v tom museli hrabat ve skodovce. Auto jsme kupovali po 3 letech jako referencku. Vypinac samozrejme na svetla mam i stelovani sklonu svetla. Jsou to klasiky fl lampy s cockou a zarovkou H7. V narazniku sviti denni sviceni. Je to prvni facelift jeste 1.9 TDi. Nevim no. Mame jeste 2011 facelift 1.6 Tdi tak to zkusim jeste na te a pak se uvidi ci je chyba v kabelu nebo v aute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to jasne, kabel na 2 veci, zkusil jsem to na nasich O II 2011 cislo jednotky 1K0-937-087-K,  kabel posila buhvi co za kodovani. Po aktivaci corner zacalo prisvecovat dalkovyma. Po marnych pokusek navratit do puvodniho stavu (jelikoz na nacteni stejneho zalozniho kodu pokazde reagovalo jinak) prestalo jit denni sviceni, dal cidlo na automaticke pousteni svetel, blinkry na palubovce kontrolky blikaj jak urvany pritom fyzicky blikaji uplne normalne, auto zamyka jen predni dvere zadek zustava otevreny a kufr pro jistotu zablokly uplne! Pridavam foto o jaky kod se jedna. Takze ted jen sehnat chlapa elektrikare co umi s origo VCDS kodovat aby mi to dal dokupy :D

38ACF3BB-2FFF-434C-ABDF-EE2733B77006.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen taková otázka. Pokud si dokodujete rozsvícení mlhovek při zatáčení. Netrpí ty mlhovky? Podle mě nejsou stavěný na to aby se každou chvilku rozsvěceli a zase hned zhasínali. Jen taková myšlenka. Sám to nemám a je otázka jestli moje O2 2007 to vůbec umí. Ale zatím jsem se bez toho obešel. Spíš mne zajímá jestli někdo nemusel měnit žárovky dříve tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Berry 309, tak si to porovnaj napr . so smerovkami - kolkokrat sa rozsvietia a zhasnu iba za jeden den. Oranzova farba uz zo ziarovky zmizne , ale svietia stále. Toto by som vobec neriesil . Nesvieti (hmlove), vymeniš a ides dalej. Prave ze sa mi to paci (corner) , mam rok 2007 ako ty . Chcel by som to , ale potrebujem vymenit BSG 21 byte za 30 byte -pasuje tam ,iba prehodit. Bohuzial iba kvoli corneru je  BSG draha a to sa mi neoplati, dokial nenajdem za lepsiu cenu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...