Jump to content

dalkove ovladani +radio

Gocek
 Share

Recommended Posts

Zdarec odbornici. Dnes jsem jezdil celý den ,vše v poho.Přijedu domu,zapadl ,spodkem žehlil sníh , není kryt motoru ,ale nakonec zaparkoval.Vytahnu klíče a radio stale hraje ,je to origoš od výroby a vždy se vyplo po vytažení klíče se zapalování.Nějak mě to nezarazilo a vypnul ho ručně.No a zároveň mi přestalo fungovat odemykání a zamykání dalkovým ,ve dveřích přepínač centrál funguje .Je mi to záhadou,nabral jsem sníh pod motor a jestli tam vedou nějaké vodiče , udělalo to tuhle paskudu? 1.9 TDI 66 KW 2000.Čus

Jak se pozna vadna spinačka? Jen radio+ DO ,když v še maká jak má? Pomůže mi se připojit na VAG? Venku semi terazky nechce je zima.

toto přes VAG asi poznat nepůjde, maximálně to vyhodí něco o neznámé poloze kontaktu.

Dost lidí to tu řešilo, stačí vyměnit tu elektrickou část spínačky - oříšek, cena od 500 - 800,-

PS: když vytáhneš klíč a máš lampičku do polohy aby svítila při otevření dveří, co udělá, když ten klíč vytáhneš a neotevřeš? měla by správně svítit ;)

Mam stejnej problem s DO, ale radio se vypina. najednou to prestalo fungovat. A kdyz vytahnou klic tak se rozsviti vnitrni osvetleni. Je me to zahada. mel jsem to na diagnostice a nenaslo to ani tu ridici jednotku na centralni zamykani. Nevite co s tim?