kofola Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 (edited) Jezdím OII, stáří 2,5 roku najeto 107tis.km. V posledních dnech se mi v noci samovolně rozsvítila brzdová světla ( všechny tři ) a došlo k vybití baterie. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Edited November 18, 2007 by kofola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdemar Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Jezdím OII, stáří 2,5 roku najeto 107tis.km. V posledních dnech se mi v noci samovolně rozsvítila brzdová světla ( všechny tři ) a došlo k vybití baterie. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Muselo se ti tam něco zkratnout i když nevím jak, protože u mě když vytáhnu klíč ze zapalování nesvítí na zmačknutej brzdovej pedál nic, což se mi teda zdá dost divný, protože u všech jinejch aut co jsem viděl brzdovky svítěj furt i když nemáš klíč v zapalování. Ale mám MR2008 tak nemám žádný poznatky jestli je to normál nebo ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofola Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 (edited) Jezdím OII, stáří 2,5 roku najeto 107tis.km. V posledních dnech se mi v noci samovolně rozsvítila brzdová světla ( všechny tři ) a došlo k vybití baterie. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Muselo se ti tam něco zkratnout i když nevím jak, protože u mě když vytáhnu klíč ze zapalování nesvítí na zmačknutej brzdovej pedál nic, což se mi teda zdá dost divný, protože u všech jinejch aut co jsem viděl brzdovky svítěj furt i když nemáš klíč v zapalování. Ale mám MR2008 tak nemám žádný poznatky jestli je to normál nebo ne. Zkusím jestli se brzdovky rozsvítí při vyndaném klíči při šlápnutí na brzdu.jinak nevím.zítra to skusím dostat do servisu a uvidím, pokud se jim podaří na to přijít, o výsledek se podělím.... Edited November 18, 2007 by kofola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdemar Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Jezdím OII, stáří 2,5 roku najeto 107tis.km. V posledních dnech se mi v noci samovolně rozsvítila brzdová světla ( všechny tři ) a došlo k vybití baterie. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Muselo se ti tam něco zkratnout i když nevím jak, protože u mě když vytáhnu klíč ze zapalování nesvítí na zmačknutej brzdovej pedál nic, což se mi teda zdá dost divný, protože u všech jinejch aut co jsem viděl brzdovky svítěj furt i když nemáš klíč v zapalování. Ale mám MR2008 tak nemám žádný poznatky jestli je to normál nebo ne. Zkusím jestli se brzdovky rozsvítí při vyndaném klíči při šlápnutí na brzdu.jinak nevím.zítra to skusím dostat do servisu a uvidím, pokud se jim podaří na to přijít, o výsledek se podělím.... OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofola Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Jezdím OII, stáří 2,5 roku najeto 107tis.km. V posledních dnech se mi v noci samovolně rozsvítila brzdová světla ( všechny tři ) a došlo k vybití baterie. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Muselo se ti tam něco zkratnout i když nevím jak, protože u mě když vytáhnu klíč ze zapalování nesvítí na zmačknutej brzdovej pedál nic, což se mi teda zdá dost divný, protože u všech jinejch aut co jsem viděl brzdovky svítěj furt i když nemáš klíč v zapalování. Ale mám MR2008 tak nemám žádný poznatky jestli je to normál nebo ne. Zkusím jestli se brzdovky rozsvítí při vyndaném klíči při šlápnutí na brzdu.jinak nevím.zítra to skusím dostat do servisu a uvidím, pokud se jim podaří na to přijít, o výsledek se podělím.... OK Tak problém jé vyřešen byl rozbitý spínač brzdových světel což zapříčinolo vybití baterie.Dnes už je vše ok. Tak že at nám O2 dobře slouží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garny Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Jezdím OII, stáří 2,5 roku najeto 107tis.km. V posledních dnech se mi v noci samovolně rozsvítila brzdová světla ( všechny tři ) a došlo k vybití baterie. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Muselo se ti tam něco zkratnout i když nevím jak, protože u mě když vytáhnu klíč ze zapalování nesvítí na zmačknutej brzdovej pedál nic, což se mi teda zdá dost divný, protože u všech jinejch aut co jsem viděl brzdovky svítěj furt i když nemáš klíč v zapalování. Ale mám MR2008 tak nemám žádný poznatky jestli je to normál nebo ne. Zkusím jestli se brzdovky rozsvítí při vyndaném klíči při šlápnutí na brzdu.jinak nevím.zítra to skusím dostat do servisu a uvidím, pokud se jim podaří na to přijít, o výsledek se podělím.... OK Tak problém jé vyřešen byl rozbitý spínač brzdových světel což zapříčinolo vybití baterie.Dnes už je vše ok. Tak že at nám O2 dobře slouží. běžná závada.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekN70 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Tak jak jsi dopadl?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts