lukkkas123 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 (edited) Ahoj potřeboval bych si udělat 12 V zásuvku na předním panelu jak je rádio. Za ručkou je to dost daleko a je strašně napnutý kabel. Na co byste mně to doporučili napojit?? Můžu to připojit i na napájení co je na rádio?? A případně jestli dávat pojistku .Nebo jestli mám jen protáhnout kabely od dosavadního zapalovače. že by na jenom vedení byly dva ? Ale nevim jestli by to takhle utahla pojistka a jestli to tak muze byt. Neřešil jste to někdo? Díky moc za radu. Lukas Edited November 23, 2007 by lukkkas123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeneburg Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 (edited) Ahoj potřeboval bych si udělat 12 V zásuvku na předním panelu jak je rádio. Za ručkou je to dost daleko a je strašně napnutý kabel. Na co byste mně to doporučili napojit?? Můžu to připojit i na napájení co je na rádio?? A případně jestli dávat pojistku .Nebo jestli mám jen protáhnout kabely od dosavadního zapalovače. že by na jenom vedení byly dva ? Ale nevim jestli by to takhle utahla pojistka a jestli to tak muze byt. Neřešil jste to někdo? Díky moc za radu. Lukas - pokud by jsi napojoval na stavajici, tak bych pojisklu nereslil, stejne nepredpokladam ze by jsi vyuzival oba najednou, jen zachovej dostatecny prurez dratu prodavaji se prodluzky, to umisteni je opravdu na prd, sam jsem nadstavoval kabel od napajece pro PDA.... Edited November 23, 2007 by Jeneburg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Já mám udělanou zásuvku na zapalovač hned vedle konektoru na připojení vagu. Je to dělaná zástrčka jen pro navigaci. Má to výhodu, že jsou poblíž pojistky i zdroje elektřiny. Tak jsem to udělal tam, přidal jsem asi 7,5 A pojistku a super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts