Jump to content

12 V zásuvka

lukkkas123
 Share

Recommended Posts

Ahoj potřeboval bych si udělat 12 V zásuvku na předním panelu jak je rádio. Za ručkou je to dost daleko a je strašně napnutý kabel. Na co byste mně to doporučili napojit?? Můžu to připojit i na napájení co je na rádio?? A případně jestli dávat pojistku .Nebo jestli mám jen protáhnout kabely od dosavadního zapalovače. že by na jenom vedení byly dva ? Ale nevim jestli by to takhle utahla pojistka a jestli to tak muze byt. Neřešil jste to někdo? Díky moc za radu. Lukas

Edited by lukkkas123

Ahoj potřeboval bych si udělat 12 V zásuvku na předním panelu jak je rádio. Za ručkou je to dost daleko a je strašně napnutý kabel. Na co byste mně to doporučili napojit?? Můžu to připojit i na napájení co je na rádio?? A případně jestli dávat pojistku .Nebo jestli mám jen protáhnout kabely od dosavadního zapalovače. že by na jenom vedení byly dva ? Ale nevim jestli by to takhle utahla pojistka a jestli to tak muze byt. Neřešil jste to někdo? Díky moc za radu. Lukas

- pokud by jsi napojoval na stavajici, tak bych pojisklu nereslil, stejne nepredpokladam ze by jsi vyuzival oba najednou, jen zachovej dostatecny prurez dratu

prodavaji se prodluzky, to umisteni je opravdu na prd, sam jsem nadstavoval kabel od napajece pro PDA....

Edited by Jeneburg

Já mám udělanou zásuvku na zapalovač hned vedle konektoru na připojení vagu. Je to dělaná zástrčka jen pro navigaci. Má to výhodu, že jsou poblíž pojistky i zdroje elektřiny. Tak jsem to udělal tam, přidal jsem asi 7,5 A pojistku a super. :palec2: