Tirdil Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Zdravím. Nedávno jsem pořídil Octávii combi 1,6 74 Kw r.v. 2004 a mám u ní maličký problém se zvukem z motorového prostoru. Ozývá se odtamtud nepatrné cvakání. Bohudík se nejedná o motor, ale o cosi, co mi připomíná nějaký uhlíkový filtr, nebo co to je. Je to taková černá nádoba se dvěma hadičkami a elektrickou svorkovnicí, která je umístěna hned za nádobkou ostřikovačů. Víte někdo co to je? Je to normální? Setkal jste se s tím už někdo? Dá se to cvakání nějak odstranit? Na jízdu to vliv nemá, ale trochu mě to znervózňuje. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 (edited) Je to zcela normální. Je to nádržka s aktivním uhlím a cvaká tam nějaký ventil. Má to tak dělat. Dokuď to cvaká je vše v pořádku. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=cvakání Edited November 23, 2007 by KaJe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts