kosta Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 chci se vas zeptat zda by nejakou cestou slo uplatnit skodu u pojistovny viz foto jak postupovat auto ma jen povinne ruceni a pripojisteni celniho skla treba ze mi skodu zpusobila treti strana a ji neznam piste varianty kde by to slo, jsem mluvil se svym zamestnavatelem a mozna by mi nejak pomohl ale nevime jak. skodu sem si udelal sam ale treba auto v praci parkuju na dvore kde je velkz pohyb aut a materialu. (spedicni dalikova sluzba) diky za napady a rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosta Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 jeste foto mjak to dopadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 promiň za OT, ale jak se ti to probůh stalo a že je urvanej i stěrač? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosta Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 o tyc z leseni co byla na priv. voziku a vzal jsem sterac a sup do okna jeste to odnes naraznik a dvere spis bych potreboval poradit jak to dat na pojistovnu a neco dostat zpet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts