FiKuZZ Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Zdravím, včera se mi povedlo poničit prah.Kolik tak odhadujete cenu opravy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubo44 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Take 3 tisicky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Take 3 tisicky. záleží kde to chceš nechat opravit, já měl něco podobného, doporučuju vzhledem k záruce na kastli opravovat ve škodovce, ikdyž třeba je auto ze záruky (díky nedělání servisu u škodovky apod.) přeci jen snad opravují tak, aby případně záruku vydrželo, moje částka byla 8.000,- - moc jsem to neřešil vzhledem k pojistce, ale opravili to bez výměny prahu - vytažením Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aischylos Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Zdravím, včera se mi povedlo poničit prah.Kolik tak odhadujete cenu opravy? Něco podobného se stalo teď i mě....jen na opačném prahu a dneska se půjdu taky poptat, jak to viděj....takže díky za info.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 NECITUJTE S OBRÁZKY!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maluch Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Myslíte, že je tohle na výměnu prahu? Ptal jsem se v servisu Škoda a odpověď : výměna prahu za cca 17 000,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 MALUCH: Da sa to opravit aj bez vymeny prahu-vytlacit+vytiahnut a nalakovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Myslíte, že je tohle na výměnu prahu? Ptal jsem se v servisu Škoda a odpověď : výměna prahu za cca 17 000,- taketo podobne mi robyli za 4000sk bez vymeny prahu,nebol to origo servis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maluch Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Máte případně někdo tip na kvalitní servis v Praze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts