Jump to content

Uvažoval jsem o tomto,ale ženě se to zdá malé

cosby
 Share

Recommended Posts

Drahé??na tipcarsu ani jinde nenajdeš levnější!!!!

Jinak na co budu robce kupavat kus auta,když s tím celý rok jezdí jen 10km do práce,2×30 km na výlet??

a jak myslíš jezdí ta moje? To samé. A už si tak zvykla, že by malé nechtěla ani náhodou. To co jsi sem dal je pro sardinky...

No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu :) platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava.

ale za dobrou cenu:

Polo 1,9 TDi,rok 2003,El.př,okna,digiklima,ABS atd,6 vaků,neboráno,cena 199000

Ja myslim,ze to je dobrej kup :) a urcite bych do toho sel..,na pojezdenicko je to dobry a myslim ,ze to neni ani tak maly... s touhle kastli a motorem by si pani pekne zalitala:)

.

No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu :) platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava.

Přední náprava mě nebolí.Uvědomte si,že POLO je komplet Fabia,jak motor,tak nápravy,elektrika.vše krom káry a ND mám za babku.Co se týče toho motoru v té káře tak je to super,alespoň to jede.Ono je utrpení mít tam 1,2 a chtít někoho předjet.O pojistku nejde,mám dobrého pojiš´továka na na flotilce to vyjde skoro jako 1,2 a občas mám levnou naftu z OMV,takže ve finále jsem na tom odost líp než s 1,2 a ta jízda je úplně o něčem jiném

Přední náprava mě nebolí.Uvědomte si,že POLO je komplet Fabia,jak motor,tak nápravy,elektrika.vše krom káry a ND mám za babku.Co se týče toho motoru v té káře tak je to super,alespoň to jede.Ono je utrpení mít tam 1,2 a chtít někoho předjet.O pojistku nejde,mám dobrého pojiš´továka na na flotilce to vyjde skoro jako 1,2 a občas mám levnou naftu z OMV,takže ve finále jsem na tom odost líp než s 1,2 a ta jízda je úplně o něčem jiném

já myslím, že to není špatné, jen nevím jestli přechod z golfu do pola nebude bolet, osobně se mi nelíbí předek - provedení, tohle se moc nepovedlo, ale každému se líbí-nelíbí něco jiného