Přejít na obsah

Servisní prohlídka


TomasB

Doporučené příspěvky

tak jsem dneska absolvoval 2. servisní prohlídku po 40.000km. Děs. Ráno jsem hodil auto do servisu a požadoval jsem taky kompletní vyčištění interiéru, umytí a navoskování. Voskování prej nedělaj, tak jsem se podivil a nakonec nad tím mávnul rukou. Řekl jsem, že vyzvednu kdykoliv po 16 hodině a šel jsem do kanclu. V 16:30 mi volá maník, že je auto hotové, ale že není vyčištěný interiér, ale že je umyté z venku a že mi to mytí nebudou účtovat. Tak jsem byl dost nasratý, protože jsem tam měl už dost svinčík z cigaret, bordel na koberečcích, zasviněný okna zevnitř a okopaný dveře(páč každej má ty haxny snad volšový a okope co jde a zasviní bahnem). Tak jsem ho drobet zpucoval že to snad ani nemyslí vážně a ať to nemyslí ani z prdele. V 17:30 jsem v servisu a maník oznamuje, že to alespoň povysával... Je asi 17:45, dává mi podepsat, že si auto přebírám a že jdeme předat. Tak jsem čučel a povídám, že bych taky rád viděl co se dělalo a za kolik, no a taky fakturu že chci. Maník byl naprosto vedle a bezradný, prej že to není udělaný. Chudák z toho byl špatnej a všici na něj evidentně srali, byl tam novej a nevěděl co a jak. Tak mu povídám, že je asi novej a že to nevadí, že počkám a ať je v klidu, že mi vadí jiný věci než to že je novej a neví co a jak. Asi něco po 19. hodině už při přebírání auta koukám do servisky, která byla na palubce, že v ní není ani čárka, takže opět otočka dovnitř a po dvou razítkách s podpisem konečně odjíždím a mířím na nejbližší Shellku. Natankuju a znovu obhlížím auto, pak koukám ještě do motoru(u servisu jsem to přebíral po tmě) a ono tam je oleje jen tak sotva do poloviny mezi minimem a maximem. Tak by mně zajímalo, jestli je to O.K. nebo by mělo bejt správně až po horní? Zejtra ještě skočím na Shellku udělat ten rychlotest oleje, jestli je vůbec vyměněnej. Každopádně v servisu v Pardubicích jsem měl po výměně olej až po horní rysku, tak si myslím, že mně odrbali, ale rád bych si to potvrdil, než je budu prcat. Taky mně překvapilo, že měnili žárovku(žárovka 23,- a výměna 180,- bez DPH), páč jsem přesvědčenej, že normálně svítila, ale to je těžko zpětně ověřit. Jen je teda divný, že ještě včera při parkování sem viděl na autě před sebou, že jak normální tak obrysový svítí normálně. Ale rozčilovat se nebudu. Ale na ten olej si na ně posvítím jestli to má bejt po horní.

Zaráží mně, jakej mají zvláštní přístup, že nevypucujou auto, i když to je v zakázkovém listu. A co mi říkala kolegyně, tak jí udělali totéž. Nechápu to, protože si za to nechávaj myslím dobře zaplatit. Ve světle toho pak docela pochybuju, jestli s autem vůbec něco dělali. Každopádně celkově nejsem spokojen s naprosto neprofesionálním přístupem. A to jsem nezmínil to, že jsme jim odpustili(s tím, že každej může udělat chybu), že kolegovi na autě neutáhli při opravě šrouby na nápravě a ta mu za jízdy upadla a on se vysekal, naštěstí se mu nic nestalo. Tak jsem si asi najivně myslel, že když jsme je nežalovali ani nepodávali trestní oznámení, že by měli jít maximálně naruku, ale ono zjevně ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si dneska vyžádal na Shellce ten test oleje a maník čučel, že prej mám ten olej jako úplně novej. že prej typuje, že nemá najeto víc než 2000km lol no měl najeto ráno asi 600km, tak se nespletl o moc. Jsem tak přemejšlel na jakým principu to měří, vypadá to, že na bázi indexu lomu. Tak bych to tipoval. takže olej skutečně vyměnili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si dneska vyžádal na Shellce ten test oleje a maník čučel, že prej mám ten olej jako úplně novej. že prej typuje, že nemá najeto víc než 2000km lol no měl najeto ráno asi 600km, tak se nespletl o moc. Jsem tak přemejšlel na jakým principu to měří, vypadá to, že na bázi indexu lomu. Tak bych to tipoval. takže olej skutečně vyměnili.

hurááá,a je klid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...