domino666 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 ahojte. rozmyslam o kupe pre mojho tatka, ale radsej by som tam mal sklo, aby bol lepsi vyhlad z auta. idealne by bolo vymenit plechy za sklo, ale to sa asi neda... daju sa dat do fabie praktik normalne zadne dvere napr. z classic-a? a oplati sa to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 No ja by som skôr kúpil obyčajné kombi Classic, vyhodil sedadlá a dorobil tam tú podlahu. Bude s tým menej roboty a malo by to vyjsť aj lacnejšie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino666 Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 (edited) No ja by som skôr kúpil obyčajné kombi Classic, vyhodil sedadlá a dorobil tam tú podlahu. Bude s tým menej roboty a malo by to vyjsť aj lacnejšie! : ze lacnejsie: praktik 2oo5 50tkm za 165t Sk, praktik 2oo3 50tkm za 135t Sk a combi classic 2oo4 210t Sk PS 1.2 12V mi do mesta staci Edited November 30, 2007 by domino666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Stále trvám na tom, že jednoznačne je lacnejšia podlaha, ako dvere a zasklenie... Inak s tými cenami Praktikov bacha - všetky sú to N1, takže ceny sú uvádzané bez DPH. Pekne si prirátaj k tým 165t dphčku a si na 196t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino666 Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 (edited) Stále trvám na tom, že jednoznačne je lacnejšia podlaha, ako dvere a zasklenie...Inak s tými cenami Praktikov bacha - všetky sú to N1, takže ceny sú uvádzané bez DPH. Pekne si prirátaj k tým 165t dphčku a si na 196t ok, diky ved prave to som sa pytal ci sa to oplati ... a s tou dph-ckou neviem mozno mas pravdu, len preco to tam nepisu ze bez dph EDIT: som sa ich pytal a tie ceny su vratane dph ale este stale nie som rozhodnuty, ci zobrat praktik alebo normal kombi Edited December 4, 2007 by domino666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts