Aischylos Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Zdravíčko, měl bych jeden dotaz, určitě se s tím už spousta lidí setkala, ale nikde sem neviděl řešení... Začalo mi na krátké fabii bouchat, nebo klapat zadní plato při přejezdu nerovností...myslíte, že by to šlo nějak podlepit, podložit nebo tak??? Nerad bych jezdil bez něj...:-(( A ještě mi dost vadí počínající vrzání a praskání táhel sedadel a hlavových opěrek v úchytech...nemá někdo nějaký nápad??? Předem moc díky...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak to vrzání a praskání táhel sklápění zadních sedaček mě trápí taky, nevím, co s tím, asi rozebrat a zkusit podlepit filcem nebo promazat, ale nepodařilo se mi to táhlo rozebrat, nevíte, jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nikdo z Vás neví,jak rozebrat a vytáhnou bez zničení ty táhla, já se z toho vrzání zblázním, pomoc, zkoušel jsem to ale nějak mi to nejde. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 nevrzou tahla, ale ty kovove ocka co zapadaji do tech zamku, aby se ti jako nesklopilisedadla, kazdy to seril po svem vesmes se to ocko oblepilo izolackou nebo kobercovkou aby bylo silnejsi a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
struny Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Já ty oka mám olepené, mě určitě vržou ty táhla, když sklopím sedačky a zatáhnu za táhla, tak mi to vrže, já potřebují táhla rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Taky me vrzalo to tahlo, nikoliv oko. Provizorne jsem tam vrazil kus papiru, a uz 75 000km s tim uspesne jezdim ...pri sklopeni ho tam holt musim vzdycky dat znova. Taky mi pomohlo to nastrikat sprejem na cisteni plastu, ale to vydrzelo tak mesic. ...rozebrat to asi jednoduse nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 http://fabia-joy.wz.cz/pazvuky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 http://fabia-joy.wz.cz/pazvuky.htm Zdravíčko, na tvojí stránku sem se už parkrát mrk a pomohla mi, ale ten filcovej kluzák absolutně nikde nemůžu sehnat a to sem se poptal v baumaxu i obi...co už...a páska co sem tam dal absolutně nedrží....ale moc díky za tip všem... Aischylos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Stejný problém vyřešen: Oka jsem namazal vazelínou a je klídek Teď mě spíš trápí vrzání na nerovnostech pravého předního uložení péra a tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Taky mám v těch táhlech vraženej papír a občas to přetáhnu silikonem, ale stejně to vrže...a nepříjemně...nikdo netuší jak ty táhla zadních sedadel rozebrat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Taky mám v těch táhlech vraženej papír a občas to přetáhnu silikonem, ale stejně to vrže...a nepříjemně...nikdo netuší jak ty táhla zadních sedadel rozebrat??? To nevim ale dneska se jdu na to podivat....k tomu mi jeste vrze ten plast na patych dveri,nevim jestli je tam spatne dany,ale vypada to jako by tam byl malo dorazeny,zda se mi to nebo ne?taky tam mate trsku diry a trosku mezeru mezi plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 To nevim ale dneska se jdu na to podivat....k tomu mi jeste vrze ten plast na patych dveri,nevim jestli je tam spatne dany,ale vypada to jako by tam byl malo dorazeny,zda se mi to nebo ne?taky tam mate trsku diry a trosku mezeru mezi plasty? No tak problém s vrzajícími táhly finálně (po x měsících) vyřešen. Nalepil sem na plast (zadní reprák, plast táhnoucí se od něj dolů) na všechna místa kde se ho dotýká sedadlo v rozumné míře lepící pásku opatřenou z jedné strany jakokdyby pěnovou vatou, která sice drží tvar a může se libovolně mačkat....přátele a TICHO....i bez papírů v táhlech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 myslis tesniacu pasku na okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 myslis tesniacu pasku na okna? JJ, myslím, že je to tohle... neb tomu zas tak nerozumím a jen náhodou sem to zahlíd u strejdy ve firmě a ten s tím dělá....doporučení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 zrovna vcera jsem se na to byl zeptat v servisu a on mi tam rekl at si trochu vysroubuju dorazy sedadel a to sponuje operadlo a prestane to cvakat. Neveril jsem mu ale i tak jsem to vyzkousel a fakt to pomohlo. Uz necvaka. Jen nevim jak se zachova doraz az se bude nekdo opirat. Podle me se musi zase vymackat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jistěže se vymačká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jistěže se vymačká Těsnící páska na okna rulez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jistěže se vymačká no takze na jare zasroubuju dorazy zpet a dam tam neco trvalivejsiho (tesneni, samolepici filc, ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Tiež som vyšruboval dorazy a klepanie prestalo.Stlačiť by sa to tak ľahko nemalo,ten závit na ňom je dosť hrubý.Uvidíme ak náhodou,tak ten doraz zasa nemôže byť až taký drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Riešenie s vyšróbovaním gumených dorazov problém vyrieši bohužiaľ len na chvíľu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Jo jo jenom na chvili max tyden. Uz to zase cvaka sice to neni tolik ale to je otazka casu, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mně na to pomohlo jen prostříknutí plastového táhla (a mechanizmu pod ním) pomocí WD40. Trochu jsem se bál, aby tu mastnostu nenasál molitan a neudělaly se na potahu opěradla fleky. Ale po asi 1,5 roce se nic neobjevilo a to jsem to prostříknul pořádně. Další bonus je, že už to nedělá ten nehezký skřípavý zvuk při zaklapnutí opěradla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.