michal_1

Teploměr chladící kapaliny

31 příspěvků k tomuto tématu

28.8. jsem objednaný k autoelektrikáři tak uvidím

0

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

vidím kam Wittmann směřuje a podle toho bych to teda viděl na termostat.. pokud na místě hřeje a po cestě to spadne, tak je pravděpodobně trvale otevřenej. Zkontroluj si to

0

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to včera dovezl autoelektrikáři a zjistil mi že je to v budíkách tak zítra je zkusí rozebrat a opravit.

0

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

tak to v budíkách nebylo to staré čidlo bylo asi prsklé a po nějaký čas se tlačila voda po kabelech voda byla až v budíkách tak to nechal vše vyschnout a užto funguje jak má.

0

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

mám Octavii 1,9TDI 81kW r.v.2001. Začal mi špatně ukazovat budík na teplotu motoru. Vyměnil jsem termostat,hrdlo termostatu,čidlo teploty motoru a pořád nic. Při jízdě po 30km mi ukazuje 70°C.Podle Vagu má motor 87°C.Přikládám foto.Zkoušel jem test akčních členů přistrojovky a teploměr mi ukázal 90°C,což by měl být asi v pohodě. Už nevím,co vyměnit. Předtím bylo vše OK, držel po zahřátí 90°C. Poradí někdo prosím?

IMG_20170921_161218.jpg

IMG_20170921_161212.jpg

0

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bylo čidlo teploty.To nové bylo vadné a kecalo.Teď už vše OK.

0

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!


Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.


Přihlásit se