Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A co maji mistni za auta? lol

No driv jsem nemel moc konkurence , ale posledni dobou k nam jezdi rso sice benzin takze mimo moji kategorii a pak jeste pasik taky kolem 220 hp takze po dvou poharech budu mit asi uz kulovy lol

Vloženo
Čao Badýno... :palec2:

Příští týden budu lakovat pár věcí na koktu... ;)

čao Spidi

copák chystáš?

já jedu za známým do škocny v pondělí aby mě láknul ty lišty posraný už :feve:

Vloženo
čao Spidi

copák chystáš?

já jedu za známým do škocny v pondělí aby mě láknul ty lišty posraný už :feve:

No uvidíš, ale nic revolučního... ;)

Lišty odporúčam !!!! Spousta lidí se mě ptá, jestli jsem to tak koupil, že je to perfektní... lollollol

Vloženo
No driv jsem nemel moc konkurence , ale posledni dobou k nam jezdi rso sice benzin takze mimo moji kategorii a pak jeste pasik taky kolem 220 hp takze po dvou poharech budu mit asi uz kulovy lol

Ja myslela ze nejaky 120 jako tady u nas :D Brou chut ;)

Vloženo

No brácha má leonka FR 4*4 takže moc šencí nemám :aggressive:

Vloženo
No uvidíš, ale nic revolučního... ;)

Lišty odporúčam !!!! Spousta lidí se mě ptá, jestli jsem to tak koupil, že je to perfektní... lollollol

ještě musím zajít koupit hlavní artikl a to KDA 300 001 :D;)

Vloženo
No brácha má leonka FR 4*4 takže moc šencí nemám :aggressive:

No to je slušnej matroš... ;)

Já jsem zkoušel koktu 2.8 215 koníků a chtělo by to taky 4x4 ;)

Vloženo
A o 100 koni vic lol Kolik ze tam mas?

Hele nech si to jo mám tam skromných 125koní mě to stačí a jezdím za 6,5 l a ne jako to za 15l lol

Vloženo
No to je slušnej matroš... ;)

Já jsem zkoušel koktu 2.8 215 koníků a chtělo by to taky 4x4 ;)

A to tam má chip původně to byla klasika 1.8T 132kw no jede pekelně

Vloženo
Ty to ještě nemáš...? :smich:

ne :D pokaždé jak jsem ve škocně na ně zapomenu :D hlava mapa no ;) a chtěl jsem i lištu na kufr a tu axon střechu a asi to jebu já nevím, mě by to zas omrzelo za pár měsicu a musel bych oktu prodat lol lol

Vloženo
Dobre tak jen o 60 vic omlouvam se lol Hmm hmm kdyby za 15 sakra... za 25 :feve:

Jenže to je nejdřív musíš schánět v ohradě ne (ty koně) já to mám odbržděný :p

Vloženo
ne :D pokaždé jak jsem ve škocně na ně zapomenu :D hlava mapa no ;) a chtěl jsem i lištu na kufr a tu axon střechu a asi to jebu já nevím, mě by to zas omrzelo za pár měsicu a musel bych oktu prodat lol lol

Já jsem chtěl to prodloužení střechy taky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedokopal... ;)

Vloženo
Já jsem chtěl to prodloužení střechy taky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedokopal... ;)

jasan, frčí přece clean stýýýle ;) žádné opičárny :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...