Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kdyz prindu do mistnosti tak se me vzdycky na neco zeptas a tedka mi to tak nejak chybi lol To bych teda chtela slyset jak ti to hraje :D

Jinak cauec Spidi ;)

UZ zase se flakas co ? lol No jsou to stare creative a uz nejsou v prodeji coz je skoda koupil bych troje lol

Vloženo
Ne to neni ono :D No me toe nakonec fuk co si tam Bazzik koupi hlavne aby to nebylo JVC :feve:

Ale krome meho supr sound systemu mam panasonic dvoubarevny :p Tak reparat : Prodalas ? :p

Vloženo
Si chytrej no lol Jinak urcite vim kteryho Panasonica mas kdyz mas dvoubarevnyho... ten ma super funkce no lol

No tak me nenapadlo drzet to deset vterin na to nemam trpelivost lol pro me byl hlavni aux a zbytek nezajma :p

Vloženo
Ja tedka cucim z okna jak se tu hadaji dva chlapy.. jeden vyjizdel s kamionem tady od nas z arealu a sejmul toho druhyho a urval mu zrcatko tak uz se to tu liska lol

Zrcatko tss to menim trikrat do roka lol

Vloženo
No si mel videt jak se ten chlap rozlicoval a furt rozhazoval rukama :D

To vis drsny hosi vod kamionu lol a s tim chcipnutim nejses daleko bo okta ma jednu tyc rizeni kratsi :kuk:

Vloženo
To vis drsny hosi vod kamionu lol a s tim chcipnutim nejses daleko bo okta ma jednu tyc rizeni kratsi :kuk:

Ja myslela toho druhyho ze rozhazoval rukama lol Ten ridic kamionu byl uplne v klidu. Jakto? Co si delal? Me jde Kokys z pondeli na utery do servisu.. :(

Vloženo
Ja myslela toho druhyho ze rozhazoval rukama lol Ten ridic kamionu byl uplne v klidu. Jakto? Co si delal? Me jde Kokys z pondeli na utery do servisu.. :(

no kdyby ja ale nekdo tam dal novejsi tyc ktera je kratsi takze kolo pri plnym rejdu drelo , lec ja plnej moc nepouzivam tak sem to moc nepoznal lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...