Jump to content

Zaslepenie dier

PeterM

Recommended Posts

Horkovzduška je dobrá na ráhy atd., díry s její pomoci nezaděláš. Buď vyměnit díl palubovky, nebo se obrátit na firmy, ktří se tím živí. Dokáží takové díry zacelit jak v plastu, tak třeba i sedadla atd. Zkusím najít nějakej odkaz na nějakou firmičku.

Našel jsem, tak třeba: http://www.prag-info.cz/firma/martinjerab/

Edited by KaJe

Dobry den,

ako ste riesili zaslepenie dier v palubovke po napr. drziaku na mobil?

Peter.

mas facelift nebo predfacelift?kdyby pred tak o jaky dil se jedna,mam ji po predelani spodku palubky myslim krome jednoho vsechny a jen zavazi,kdybys chtel napis a domluvime se

Měnit díl jsem nechtěl, tak v černé palubce jsem to zalepil černým siliconem. Kdyby tomu bejvalej pán ty dirky mírně nedjehloval-nevím proč :-), tak by to nebylo skoro znát. Jinak není nad výměnu dílu, ale jsem línej ...

a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? :palec2:

Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky :D ...

to byl samozrejme vtipek ,,

Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky :D ...

to byl samozrejme vtipek ,,

Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D :D :D posílal jsem i fotku.

• 4 weeks later...