Přejít na obsah

Sportovní sázení na internetu


MichalF

Doporučené příspěvky

Ta sazka to mela myslim už hned po týdnu zrusene..(tu akci) ..ale v reklamach furt bezi ze dostanem 2000 ... ono to bylo tak.. nekdo se registroval a vybral to ( to slo hned vybrat) a nekdo to udelal i vicekrat...a bylo to.. chtel sem se tam zaregistrovat..ale prdim na ne.. kartu mam od tipsportu uz 3roky..ale nevsazim tam.. spise synottip to mam taky kartu..a je to pohodlne..a nebo BWIN.. sou asi nejlepsi..mas narozky dostanes bonus..atd.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek všem,

dovolím si zapochybovat o tom,že by ti hnedle Sazka vyplácela oněch 2000.Kor když se nejedná o peníze,ale o body-reklamu maj pěkně postavenou až si člověk myslí,že jde o penízky,ale jak říkám jde o body do sazka klubu,za který si pak můžeš vybírat různý odměny.....Pochybuju,že by byla Sazka natolik hloupá,aby si dovolila takovou chybu.Jinak počítám,že regnout se můžeš jen jednou-k onlajnu do sběrny pro potvrzení si musíš s občankou,ale to bude spíš kvůli plnoletosti,takže jemožná má doměnka mylná.Jinak jsem koukal na jejich stránky a ta jejich Akce samozřejmě pokračuje dál,žádný zrušení se nekoná.

Na Bwin jsou takovýhle akce každou chvíli,třebas ty narozky,dostaneš nějakej bonůsek na sázení,tam je to dokonce braný přímo jako peníze a myslím,že by vybrat bylo i možno-podívám se.Ale tam ti dávaj tak 300,- a oni stejně věděj,že to tam prošustruješ.Vůbec sázení přes net je docela nebezpečný-sázkárna má otevříno třebas jen do šesti a pak máš klid,protože není jít kam sázet,ale internet to je jinší kafe.Něco ti chcípne a ty okamžitě jdeš sázet znova,aby se ti to vrátilo a tímhle způsobem otočíš daleko víc peněz než kdybys chodil lepit do sběrny.

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

registrace pred 3 dny. Musel jsem zacit se svyma 2000kc, ktere byli v korunach. Vsechny jsem je vsadil na kurz vetsi nez 5. Dalsi den jsem dostal slibenych 2000bodu! jako bonus. Vcera jsem dal 1000bodu na tenis vyhra (1.7) a 1000bodu na tenis prohra (1.85) ( hrala se ctyrhra williensova a jeste kdo si). Dneska jsem vyhral 1850kc ! Z tech mojich 2000kc mam jistych 1600kc. Takze secteno podtrzeno 1600+1850= 3450kc a ja jsem jen vsadil 2000kc a nemusel jsem se bat, ze to prohraji, protoze to nejde:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau, vyuzil jsem to cca 13. ledna podle rad od kamose. Vlozil jsem 2000 Kc, pripsali mi body, vlozil jsem pripsane body na tenis 1,8:1,8 1000 bodu nma jednoho hrace a 1000 bodu protihrac. po prebehnuti zapasu jsem tisicovku vybral nasledujici den na poste v hotovosti (poplatek 10,-Kc), zbytek jsem si prevedl na ucet -penize prisli za 2 dny (nebo tri?). mam pocit ze mi tam zbylo nejakych 20 bodu, ale pak uz jsem tam nelezl. takze vlozil jsem 2000,-Kc a vybral jsem 3.790,-.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...