Petr Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 V příloze jedna Tří Králová koleda pro Vás během virtuální návštěvy Tří Králů v dnešní Tří-Králový den - tedy králů Kašpara, Melichara a Baltazara, kteří dnes ne všude dojdou a požehnají Vašemu domu.. Takže pozor: nekoukejte pořád na webu jen na hambatý holky, mistři, a nechte vejít do Vašeho domu ony Tři Krále a nechte je požehnat.. Takže: K+M+B 2008 tri_kralova_koleda.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maros Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 (edited) u nas uz byli vcera Edited January 6, 2008 by maros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 u nas uz byli vcera Na Moravě se tyto tradice ještě drží (což se mě také týká), ale tady v Čechách už to skoro vymřelo.. Škoda. Jsou to tradice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtko5 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 já je očekávám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Na Moravě se tyto tradice ještě drží (což se mě také týká), ale tady v Čechách užto skoro vymřelo.. Škoda. Jsou to tradice U nás nechodí do domu, ale somrujou v metru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts