lukkkas123 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Ahoj chtel bych se zeptat mam problem s podsvetlenim ovladani zrcatek. Diody jsou napajeny v poradku a vsechno svitilo. Nez jsem chvilku steloval zrcatka pak prestalo svitit. Vy¨menil jsem jednu ledku odesla a fungovalo to. nedavno jsem zase potreboval dostelovat zrcatka tak jsem otacel a tak a zase prestaly svitit?? !! Je tam nejae prepeti v ten moment ze prestanou svitit a nektera z nich odejde?? Diky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlo Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Ty el zrcátka jsou tam origo, nebo dodělávaný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommys Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Ahoj chtel bych se zeptat mam problem s podsvetlenim ovladani zrcatek. Diody jsou napajeny v poradku a vsechno svitilo. Nez jsem chvilku steloval zrcatka pak prestalo svitit. Vy¨menil jsem jednu ledku odesla a fungovalo to. nedavno jsem zase potreboval dostelovat zrcatka tak jsem otacel a tak a zase prestaly svitit?? !! Je tam nejae prepeti v ten moment ze prestanou svitit a nektera z nich odejde?? Diky za radu Tak třeba u starýho terčíku je osvětlení tedy cestičky na tišťáku pro ledky nezávislé na obvodu pro odpory a kontakty na spínače co se nachází na tom stejným tištáku, takže by se to ovlivnit nemělo tím zmačknutím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinRS Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 jaký máš ovladač a je to vše origo????? normálně to neodchází.....jsou tam běžně 4ledky a odpor vše v serii...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts