Přejít na obsah

montáž Hyundai CRMB 1333 SU- nevejde se


Doporučené příspěvky

Ahoj Lidi.

Snažil jsem se vecpat Autorádio Hyundai CRMB 1333SU místo MS-402...........

První problém vznikl, když jsem chtěl do otvoru po MS-402 narvat ten plechový mezikus co k rádiu dodávaj. Problém je v tom, že ten plechový nesmysl je širší než otvor v palubce. Další problém je s délkou rádia. Bez napájecího konektoru se tam vejde, ale s ním vyčnívá asi 1.5cm z palubky, protože naráží vzadu do toho plastu To to mám uříznout?

Nevíte co s tím?

P.S.: Mám Fabku 1,4 16V Combi Comfort 2001

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plechovej ramecek musi byt stejny, vsechno by to meli byt radia 1 DIN, takze klasicka velikost, musis ho tam narvat :-) A co se tyce zadniho prostoru, je ho tam fakt malo, vyrez vsechny ty plasty a je to, ja uz to tak mam davno, jinak bych tam ani vsechno nenarval :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tam šel včera večer narvat ten rámeček. Jenže když jem ho narval až na uroveň kde má být, tak v něm luplo a je zdeformovanej. Navíc jsem zjistil to, že při nasouvání rádia je ještě potřeba aby se odehnuly ty plechový packy a na to už tam dalších cca 5mm na šířku fakt není.

Dneska koupím polyuretanový těsnění do oken nesjpíš to 3mm a nalepím ho na rádio. To tam pak nasunu s přesahem toho těsnění. Držet bude, toho se nebojím.

Jestli někdo ví, kudy je nejlepší natáhnout kabel k mikrofonu zezadu od rádia vnitřkem palubky až k řidiči tak budu vděčný - spodem to jde ale nemám dost dlouhý kabel.

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak koukam ramecek kvalitka :(

Jak mas dlouhej ten kabel k mikrofonu ? NErikej mi ze vyrobce udela kratkej kabl, aby nebyl kam natahnout. Jinak sundat spodni plast pod palubkou a tahnout nekde vrchem, pak okolo pojistkovky do sloupku a pridelat nahoru na A sloupek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za radu. Kabel jsem táhnul tak jak jsi říkal, umístil a šel vyzkoušet jak to funguje. Jaký bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že vestaavěný mikrofon je na tom líp, než ten co k tomu dodávají. No nic....

Jinak jem plasty vyřezal, rádio polepil těsněním, vsunul a drží. Doufám že v první zatáčce ho neztratím ;) Taky jsem zjistil že mi drnčí pravý repro ve dveřích tak se na něj budu muset mrkknout jestli neni uvolněný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni za co, ja si myslel ze to zas tak kratky bejt nemohlo. Ohledne HF nevim, nikdy sem tyhle levnejsi pristroje nezkousel.

Plasty jsou tam fakt hrozny tam nejde pomalu strcit ani normalni radio bez dalsich kabelu a nedejboze tyhle DVDcka, ktery tam maj docela dost kabelu vzadu. Jinak ten ramecek bych tam nejakej radi poridil, preci jen to tesneni neni uplne idealni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šel jsem do jednoho servisu, ať se mi na to rádio podívaj a jestli nemaj rámeček který by se mi do toho vešel. Jaký bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že ostatní rádia jsou ždibíček užžší (vyjádřeno technicky 1.2mm) A rámeček kolem nich je hezky natěsno. Tohle rádio co mám má rameček s vůlí, že by se tam dala vsunout špejle na každý straně, proto nešel zasunout do toho plastu v palubce. Měl jsem sto chutí ho jít vrátit.

Takže rada pro všechny - dejte si pozor na HYUNDAI CRRb 1330 SU. Má komfortní výbavu za rozumnou cenu ale je trošku problém s instalací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...