Bburago Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Já mám zamračenou kapotu na feldě a myslím ,že to vypadá dobře . Zatím je pouze v základu ,ale v laku bude vypadat úplně jinak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Já mám zamračenou kapotu na feldě a myslím ,že to vypadá dobře . Zatím je pouze v základu ,ale v laku bude vypadat úplně jinak. Ta Felda vypadá docela pěkně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bburago Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Ta Felda vypadá docela pěkně. Děkuji . Doufám že se vám to bude líbit až bude kompletně hotová. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Já mám zamračenou kapotu na feldě a myslím ,že to vypadá dobře . Zatím je pouze v základu ,ale v laku bude vypadat úplně jinak. jj..rozhodně to vypadá pěkně a čistě! do jaké barvy to půjde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Bburago: hej, vypadá to dobře, máš fotku i z boku? takhle zepředu mi přijde ten nárazník moc vystřčenej dopředu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts