Jump to content

Vysypané zadní okno

Luke288

Recommended Posts

tohle ted hodil kluk na autohifi. čuměl jsem na to jako tele, v životě jsem o tom neslyšel. stalo se to někomu z vás?

http://www.autohificlub.cz/forum/10/789810-provar/0

sice to patří spíš do sekce OI, ale je to hoodně častý jev při zapnutém rozmrazování a brždění vznikne odpor na drátu, která vede po skle do 3. brzdového světla a najednou bum :) týká se to modelů MR97 98 99

je to tu an foru už hoodněkrát

Edited by rolbar

sice to patří spíš do sekce OI, ale je to hoodně častý jev při zapnutém rozmrazování a brždění vznikne odpor na drátu, která vede po skle do 3. brzdového světla a najednou bum :) týká se to modelů MR97 98 99

je to tu an foru už hoodněkrát

Tedy já měl Octu 97 a vůbec se mě to za celou dobu 7 let nestalo a nechtěl bych ani aby se to stalo. A to jsem parkoval většinou venku i v zimě.

Tedy já měl Octu 97 a vůbec se mě to za celou dobu 7 let nestalo a nechtěl bych ani aby se to stalo. A to jsem parkoval většinou venku i v zimě.

mě se to taky nikdy nestalo a ani když jsem ji ješte něměl já, ale pohled na skloservis, který mám v Pze kousek od baráku o tom praskání něco vypovídá ;)

jsem zapoměl: touto vadou trpí skla, která mají postraní lemovací lišty ;)

Bráchovi se to stalo tehdy u Oct.I model 97 zrovna když odjížděl odemně,vyjel mi ze zahrady jen jsem zahlídnul jak se rozsvítila brzd.světla a v ten moment.se ozvala bomba jak z děla,to sklo normálně vybouchlo.V první moment jsem myslel že po něm někdo hodil šutr nebo tak něco.

V servisu mu to normálně vyměnily a zaplatila to MB ikdyž to auto bylo starý 4.roky,prý tyhle skla normálně vyměnily bezplatně kdykoliv i po záruce.