Jump to content

Zavírání oken po zamknutí

black007

Recommended Posts

Mám dotaz ohledně zavírání střešního okna a oken při zamknutí. při otevřených oknech a po zamknutí auta se okénka nechají zavřít dlouhým podrženám zamykacího tlačítka na DO nebo otočeným klíčem v poloze zamknuto.střešní okno tak zavřít nejde.nový modelový rok myslím 2007 umožnňuje zavření střešního okny ve spojením s čidlem deště na stěrače.pokud začne pršet, střešní okno se zavře. nechá se to donastavit i u starších modelových roků?popř.jestli to lze nastavit i na boční okna?

Edited by black007

Mám dotaz ohledně zavírání střešního okna a oken při zamknutí. při otevřených oknech a po zamknutí auta se okénka nechají zavřít dlouhým podrženám zamykacího tlačítka na DO nebo otočeným klíčem v poloze zamknuto.střešní okno tak zavřít nejde.nový modelový rok myslím 2007 umožnňuje zavření střešního okny ve spojením s čidlem deště na stěrače.pokud začne pršet, střešní okno se zavře. nechá se to donastavit i u starších modelových roků?popř.jestli to lze nastavit i na boční okna?

Já tedy mám střešní okno a modelový rok 2008 a střešní okno se zavírá při podržení klíčku. Nejdřív se zavřou boční a potom i střešní okno. Boční okna se zavírají taky při dešti . Když uzamknu auto a nechám přiotevřené okna a začne pršet tak se automaticky zavřou . To zavírání oken při dešti nastavuji na Maxi dotu.

• 13 years later...

Pánové poprosím o radu - OCT II 1.8 TSI 2010 L&K - stahování/natahování oken fungovalo jako na dálku, tak klíčkem... "Nejspíše" po výměně autobaterie během letošní zimy nefunguje ani jedno. Ano - dorazy oken jsem nastavoval několikrát - nepomohlo, nefunguje... Je možné, aby se tato funkce po odpojení baterie odkódovala? Nemá někdo nějaký nápad co s tím? Díky moc

Dej klíč do dveří otoč do polohy odemčen a drž dokud okna nesjedou dolů a nacvakne dojezd, pak otoč do polohy zamčeno a opět drž dokud okno nevyjede nahoru a necvakne horní dojezd. Pak zkus pře DO a dojezdy dvoupolohých tlačítek vevnitř.