bohosek Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Zdravím všechny, u O1 se mi stala taková věc, a to, že mi vypadlo lanko od elektrického stahování oken. Neví někdo, prosím, jak by se to dalo opravit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavinek Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Zdravím všechny, u O1 se mi stala taková věc, a to, že mi vypadlo lanko od elektrického stahování oken. Neví někdo, prosím, jak by se to dalo opravit? A jak je vypadlé? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohosek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 No, jeden konec je v motorku a ten druhý má být asi někde na okýnku a právě ten konec mi nějak vypadl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal9 Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 No, jeden konec je v motorku a ten druhý má být asi někde na okýnku a právě ten konec mi nějak vypadl a není to starý typ stahovačky? Řek bych, že to snad ani nejde vypadnout, spíš se ulomily ty plastový packy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulda Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 a není to starý typ stahovačky? Řek bych, že to snad ani nejde vypadnout, spíš se ulomily ty plastový packy. Přesně tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavinek Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 No taky mi to přijde nějaký divný! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts