Jump to content

KKL a Vag com

ma.li

Recommended Posts

Potrebujem nejaku radu alebo popis.Kupil som si kabel KKL USB,v notebooku XP nainstaloval ovladac,Vag com z pribaleneho CD 409.1.....presedel pri tom par hodin,aj nejake diskusie cital...a vysledok nasledujuce hlasky:

Pri teste kabla : Port status : OK

Interface : FOUND

TYPE : SERIAL PASS - THROUGH

OPTO/ISO : NO

ROSS TECH DESING : NO

Ked dam skenovat tak napise : NO RESPONSE FROM CONTROLLER /BEZ ODEZVY OD RIADIACEJ JEDNOTKY/

Co sa s tym da robit,poradte? DIK

Potrebujem nejaku radu alebo popis.Kupil som si kabel KKL USB,v notebooku XP nainstaloval ovladac,Vag com z pribaleneho CD 409.1.....presedel pri tom par hodin,aj nejake diskusie cital...a vysledok nasledujuce hlasky:

Pri teste kabla : Port status : OK

Interface : FOUND

TYPE : SERIAL PASS - THROUGH

OPTO/ISO : NO

ROSS TECH DESING : NO

Ked dam skenovat tak napise : NO RESPONSE FROM CONTROLLER /BEZ ODEZVY OD RIADIACEJ JEDNOTKY/

Co sa s tym da robit,poradte? DIK

MÁŠ ZAPLEJ KLÍČEK?

• 3 weeks later...

Chlapi, pomůžete?

WIN Vista, kabel USB-OBDII - jaká verze VAGu v češtině bude fungovat

a kde ho stáhnu (nebo nepošlete někdo prosím na mail?)

Jak pročítám všechny ty diskuse, pokaždé se to tře mezi systémem, kabelem,

a verzí VAGU. Budu vděčný za rady i tipy. Díky moc :palec2:

• 1 month later...
Troska som pocital,a pohral sa s nastavenim portov....KKL USB + vagcom 304 OK.Aka je najvyssia cz verzia Vag comu na tento kabel?

já mám úplně stejný problém - asi neumím nastavit ten správný port na notebuku XP - mám 4xUSB přípojky a když do některé z nich dám kabel tak ve vlastnostech PC...porty... se mi objevují jako COM20, 21, 22 a 23 - ale ve VAGCOMU při testu kabelu mám pouze porty COM1 až 4 - nejde ani VAG 304CZ ani 409US objevují se stejné hlášky - babo raď :help:

já mám úplně stejný problém - asi neumím nastavit ten správný port na notebuku XP - mám 4xUSB přípojky a když do některé z nich dám kabel tak ve vlastnostech PC...porty... se mi objevují jako COM20, 21, 22 a 23 - ale ve VAGCOMU při testu kabelu mám pouze porty COM1 až 4 - nejde ani VAG 304CZ ani 409US objevují se stejné hlášky - babo raď :help:

V těch vlastnostech portů ve správci zařízení se dá v jedné ze záložek změnit číslo com portu z té dvacítky na třeba 4, jen to určitě vyhodí hlášku že toto číslo je již obsazeno, stačí ji odkliknout a kabel je již na com4 ...

V těch vlastnostech portů ve správci zařízení se dá v jedné ze záložek změnit číslo com portu z té dvacítky na třeba 4, jen to určitě vyhodí hlášku že toto číslo je již obsazeno, stačí ji odkliknout a kabel je již na com4 ...

tak jsem ty USB serial porty ručně přepsal, ale test kabelu ve VAGu neúspěšný :kuk:

---------------------------

VAG-COM: Port Test

COM Port Status: OK

Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven!

Edited by Ignác

tak jsem ty USB serial porty ručně přepsal, ale test kabelu ve VAGu neúspěšný :kuk:

VAG-COM: Port Test

COM Port Status: OK

Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven!

A bylo to připojené k autu a zapnutý klíček? A na jakém portu to je nastavené? Dal bych to až na com 4 je možné že ty první budou obsazené nějakým zařízením ...

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nechcem zakladat druhu temu tak sa to spytam tu. Kamarat mi dal kabel tacho II interface a vystup to ma na rs232 ci com alebo ako sa to povie. Kupil som ktomu kabel com-usb (st-lab)a zapojil do notebooku nainstaloval ovladac kabla. Nainstaloval vag com 304 a v nastaveniach som zvolil com3 kabel odtestoval vsetko dalo ok okrem Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! A ked dam citat napriklad jednotku motoru tak to odosiela a prijma aspon minutu a potom napisem ze nekomunikuje s jednotkou uz fakt neviem co stym. Ak sa stym niekto stretol nech poradi, diki Alebo by som aj prijal od niekoho nejake skolenie ohladom diagnostiky. ;) Cenu potom dohodneme pri pivku :p .

Co da sa nato niekto? :palec2: Dik Poslite SZ

A nie som Lama to sa tak len tvarim :feve:

Edited by misom