Wheel Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Zdravím, kúpil som si ochrané lišty na môjho miláčika uvedené dole na obrázku, no ešte pred montážou ma napadla jedna vec. Vždy, keď umývam auto, tak predné aj zadné prahy sú poriadne špinavé. A preto sa pýtam, ako to je v prípade, keď na prahy nalepím ochranné lišty? Nebude pod ne zatekať, držať sa tam špina, bordel a hlavne teraz v zime agresívna slaná voda? Aká je vaša skúsenosť? Nerád by som došiel do stavu, keď ich po čase z nejakého dôvodu budem musieť dať dole a lak pod nimi bude rozkvitnutý ako jarná lúka. Vďaka za rady a postrehy. Wheel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 (edited) Po odstranění to bude vypadat takhle - nalepeno někdy v roce 2005 a sundané říjen 2007: Nejhorší je odstranit zbytky lepidla-chce to čas a ještě sem se na to pořádně nedostal Edited January 12, 2008 by Luďa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 (edited) Po odstranění to bude vypadat takhle - nalepeno někdy v roce 2005 a sundané říjen 2007:Nejhorší je odstranit zbytky lepidla-chce to čas a ještě sem se na to pořádně nedostal Otázočka: Prečo si ich dal dole? Inak nejaké extra nečistoty tam nie sú (teda ak si to už aspoň nahrubo neumyl), takže je to asi v pohode. A to lepidlo - ja mám celkom dobré skúsenosti s fénom... Edited January 13, 2008 by Wheel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Otázočka: Prečo si ich dal dole? Inak nejaké extra nečistoty tam nie sú (teda ak si to už aspoň nahrubo neumyl), takže je to asi v pohode. A to lepidlo - ja mám celkom dobré skúsenosti s fénom... Byli po původním majiteli a mě se nelíbily-chtěl sem dát jiný. Je to umytý jen vodou a setřený houbičkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakie Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Byli po původním majiteli a mě se nelíbily-chtěl sem dát jiný. Je to umytý jen vodou a setřený houbičkou. máte s bráchou odlišnej vkus jo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 máte s bráchou odlišnej vkus jo? Nechtěl sem to tak natvrdo říct,ale JO. Ale má to i výhody-nelezeme si vzájemně do "zelí" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakie Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Nechtěl sem to tak natvrdo říct,ale JO. Ale má to i výhody-nelezeme si vzájemně do "zelí" jj, to je good, hlavně co se týká bab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 jj, to je good, hlavně co se týká bab To je na tom to nejlepší. Můžem spolupracovat a ne soupeřit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts