Jump to content

Německá továrna

mazanec

Recommended Posts

Zdravím,

potřeboval bych poradit, kde se nachází a jak se jmenuje jedna německá továrna. Vede k ní dálnice, která se před tou továrnou jakoby rozvětvuje na dvě strany. Fabrika má tuším 3-4 komíny hned u sebe, měla by se nacházet asi v Bavorsku, ale nevím to jistě. Byla i pár filmech (Místo činu, Kobra 11...) Kámoš potřebuje pár fotek - dělá webovou grafiku.

Z toho mi vychází spíše Battersea stará elektrárna v Londýně - TADY

Vypadá to dost podobně, ale to co já myslím, má komíny v jedný řadě a mělo by být na 99% v Německu. Nevím, jestli to je elektrárna a jestli se nachází poblíž města nebo ne (spíš asi jo, protože je u ní 4 proudová dálnice a před ní se dělí na 2+2 pruhy.)

Kde je Berlín a kde Bavorsko ?

Přečti si můj první příspěvek. Psal jsem ASI Bavorsko, ASI.

Jinak ještě sháním informace o budově, která byla zničená během 2. sv. války a Němci ji v tomto stavu nechali (tuším, že to je památka). Okolo jsou postaveny moderní budovy. Snad by měla být v Berlíně (nebo v Drážďanech).

Když už je tu téma o hádání aut, tak proč ne o budovách?

Jinak ještě sháním informace o budově, která byla zničená během 2. sv. války a Němci ji v tomto stavu nechali (tuším, že to je památka). Okolo jsou postaveny moderní budovy. Snad by měla být v Berlíně (nebo v Drážďanech).

To bude asi Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, říkaj tomu tuším taky Zlomený zub.

jo, je to v Berlíně. Je to nějakej kostel či co. Tudle jsem u toho byl. Možná to mám i vyfocený, to už si nepamatuju. Kdybych si ku*va vzpoměl ¨co to přesně bylo. Ale blekotala o tom bába průvodkyně v autobuse. Jak jsem tam byl tudle v listopadu, tak nám majitel navštívené firmy zajistil nějaký atrakce a jedna z nich byla projížďka vyhlídkovým autobusem s průvodkyní.

A hned vedle toho polorozbořeného čehosi stojí moderní kostel.

jo, je to v Berlíně. Je to nějakej kostel či co. Tudle jsem u toho byl. Možná to mám i vyfocený, to už si nepamatuju. Kdybych si ku*va vzpoměl ¨co to přesně bylo. Ale blekotala o tom bába průvodkyně v autobuse. Jak jsem tam byl tudle v listopadu, tak nám majitel navštívené firmy zajistil nějaký atrakce a jedna z nich byla projížďka vyhlídkovým autobusem s průvodkyní.

A hned vedle toho polorozbořeného čehosi stojí moderní kostel.

hm. tak nemím to vyfocený. Sem to focení v Berlíně dost vychladil. Mám jen asi 20-30 fotek, a to ještě většinou z firmy...

vot eto zděs: to je přesně ono

jen si už nevzpomenu jak k tomu došlo, teda myslím k tomu rozboření. No a ten novej tuším postavili jako kontrast k tomu rozbořenýmu nebo tak něco. Zjišťuju, že si už zase ho*no pamatuju. :feve:

Nemám rád toho pana Alzheimera,, protože mi furt schovává věci lol

Edited by TomasB